Real Estate

Tarihler: 16 Şubat 2012 Perşembe ~ 16 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2012 ~ Şub 16, 2012

Brooklyn’de ikamet eden, New Jerseyli indie rock ve lo-fi grubu Real Estate 2008 yılında Ridgewood’da kuruldu. Daha önce Titus Andronicus’ta çalan solist/gitarist Martin Courtney ve Ducktails projesinden tanıdığımız gitarist Matt Mondanile’in başını çektiği grup, Woodsist gibi plak şirketlerinden çıkardıkları ilk çalışmalarının ardından “Real Estate” ismini verdikleri ilk çıkış albümlerini 2009’da yayınladı. Zor beğenen Pitchfork Media tarafından bu albüm büyük övgüyle karşılandı. Bunu takiben Real Estate, Deerhunter, Kurt Vile, Girls ve Woods gibi bu müziğin başını çeken isimlerle turnelemeye başladı.

2010 senesinde Pitchfork Music Festival, The Great Escape ve Primavera Sound gibi alternatif müziğin en önemli festivallerinde sahne alan Real Estate, bu sene içerisinde müzik dünyasının büyük oyuncularından Domino plak şirketi ile anlaşarak, oldukça iyi eleştiriler alan ikinci albümleri “Days”i yayınladı. Müziklerinin dokusunda banliyölere ait huzur, uçuşup giden çocukluğa ait flashback’ler ve nostalji gibi elementleri barındıran grup bu anlamda çok farklı bir yere sahip. Yumuşak gitarları, rahat vokalleri ve güçlü sound’larıyla bu tarzın en sağlam temsilcilerinden biri olan Real Estate, kariyerlerinin en önemli dönemlerinden birinde, 16 Şubat akşamı Indie Nation by Nike kapsamında Babylon’un samimi atmosferinde İstanbullu alternatif müzikseverlerin karşısında olacak.

Real Estate konseri öncesi ise başarılı yerli dream pop gruplarımızdan Kim Ki O gecenin açılışını yapacak, konser sonrasında ise Dancing Birds Feel The Beat vs. Shangri La Soundsystem’in türler arası yüksek tempolu DJ setiyle gece Babylon Lounge’da geç saatlere kadar devam edecek.

21.30 Ön Grup: Kim ki o
After Party by Dancing Birsd Feel The Beat vs Shangri-La Soundsystem

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT