Red Bull BC One Hip-Hop Buluşması

Tarihler: 26 Mart 2016 Cumartesi ~ 26 Mart 2016 Cumartesi 26 Mart 2016 16:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 26-27 Mart için geçerlidir. 1. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2016 ~ Mar 26, 2016
Red Bull BC One için Geri Sayım Başladı! Japonya'ya giden yol İstanbul'dan geçiyor!

Dünyanın en büyük teke tek breakdans karşılaşması Red Bull BC One'ın Türkiye ayağı için geri sayım başladı. B-boy'ların nefes kesen kapışmalarına sahne olan yarışma 26-27 Mart 2016 tarihlerinde KüçükÇiftlik Park Maçka'da gerçekleşecek. Red Bull BC One Cypher Türkiye 2016, Cypher'ın yanı sıra hiphop kültürünün DJ'lik, MC'lik ve Graffiti dallarıyla ilgili workshopların, söyleşilerin ve canlı performansların da yer alacağı bir Hip Hop buluşması formatında gerçekleşecek. Dünyanın en yetenekli B-boy'larını karşı karşıya getiren ve yeteneklerin çarpışmasına sahne olan yarışmanın 3 Aralık'taki Dünya Finali ise Nagoya'da yapılacak. İstanbul'da belirlenecek Türkiye Cypher kazananı bu yıl bölge finaline katılmadan Japonya'ya gidecek ve büyük Dünya finalinden 1 gün önce yapılacak "Last Chance Cypher"da yarışacak. 

Dünyanın en yetenekli B-boy'larının kapışmasına sahne olan Red Bull BC One'ın Türkiye ayağı bu yıl 26-27 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Cypher, 26 Mart 2016 Cumartesi günü dans ve grafitti alanlarında söyleşiler, Red Bull BC One All Star workshopları ve BC One ön elemesi ile başlayacak. 27 Mart Pazar günü ise Hip Hop sahnesinden DJ'ler ve MC'lerle yapılacak söyleşilerin yanı sıra canlı performanslarla dolu bir programın ardından finaller yapılacak. Genişleyen formatıyla eski tarzının ötesine geçen Red Bull BC One Hip Hop buluşması bu sene yerli Hip Hop camiasını KüçükÇiftlik Park çadır alanında ağırlayacak. 

Başvuruları 22 Mart'ta sona erecek Red Bull BC One Cypher Türkiye 2016'da, 16 B-boy'un performansları aralarında Kadir "Amigo" Memiş, ve Red Bull BC One All Star üyelerinden dünyaca ünlü B-boylar Pelezinho ve Liliou'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. 

Heyecanlı kapışmalara sahne olacak İstanbul Finali'nin ev sahipliğini sevilen MC Kamufle'nin üstleneceği elemede Dj setin başında breakdans sahnesinin önemli figürlerinden Boris Rock olacak. 

Hafta sonuna yayılacak Red Bull BC One HipHop Buluşması'nda kültürün 4 önemli alanından çeşitli atölyeler, söyleşiler, canlı performanslar gerçekleştirilecek. Bu etkinliklerin tümü Hip Hop kültürünün farklı alanlarındaki bilgiyi paylaşmaya, bağlantılar kurmaya ve eğlenmeye odaklanarak BC One Cypher'a paralel olarak gerçekleşecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 15 yaşından küçükler etkinliğe ebeveynleri ile katılabilirler. - Satın alınan bilet 26-27 Mart için geçerlidir.- Biletler numarasızdır.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanında profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmemesine izin verilmeyecektir- Etkinlik alanına Go-Pro ve selfie çubuğu alınmayacaktır. - Lütfen etkinlik süresince biletinizi saklayınız.
- Etkinlike katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizatöründe ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT