Red Bull Music Academy Clubnight: Gui Boratto, Supermayer

Tarihler: 28 Ekim 2009 Çarşamba ~ 28 Ekim 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 45 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2009 ~ Eki 28, 2009
Red Bull Music Academy Clubnight: Gui Boratto, Supermayer
Myspace: www.myspace.com/supermayer
www.myspace.com/guiboratto
www.ghettoist.net

Red Bull Music Academy Clubnight “kanatlandıracak”..
1998 yılından beri yetenekli ve genç müzisyenleri müzik endüstrisinin devleriyle buluşturan ve bu yeteneklere kendilerini gösterecekleri imkânların kapısını aralayan Red Bull Music Academy, Türkiye’de de önemli DJ’ler ve canlı performansların müzikseverlerle buluşmasına “Red Bull Music Academy Clubnight” serisi ile aracılık ediyor. Bugüne kadar İstanbul’da Carl Craig, Booka Shade, Jay Jay Johanson, Gerd Janson ve Larry Heard gibi isimleri ağırlayan akademi, 28 Ekim 2009’da Kompakt Records’un iki efsane ismi Gui Boratto ve Supermayer’i Türkiye’deki ilk performansları ile Ghetto ve Ghetto Session’da eşzamanlı olarak ağırlıyor. Sponsorluğunu Mini’nin ve medya sponsorluğunu FG 93.7’nin gerçekleştireceği gecede Boratto ve Supermayer’e Türk elektronik müziğinin üç efsanesi DJ U.F.U.K., Murat Uncuoğlu ve DJ Tangun eşlik edecek.

Gui Boratto:
Brezilya’nın Sao Paulo şehrinden gelen eski bir reklamcı olan Gui Boratto, eğitimini aldığı tasarım ve mimarlığın neredeyse tüm özelliklerini yaptığı şarkılar ve remixlerdeki kompleks altyapıda gösteriyor. 2007 yılında yayınladığın ilk albümü Chromophobia’ya kadar genellikle pop ve rock grupları için stüdyo mühendisi olarak çalışan Boratto, özellikle vokallerini eşi Luciana’nın yaptığı “A Beautiful Life” ile tüm dünyada geniş çaplı bir ün kazandı. O günden itibaren Fabric, Ministry of Sound ve Cocoon gibi plak şirketlerinin toplama albümlerine şarkılarını veren ve Pokerflat, Mobilee ve DFA gibi plak şirketlerinden de single’larını çıkartan Gui Boratto, Goldfrapp’dan Pet Shop Boys’a kadar çok önemli sanatçı ve gruplara remixler yaptı. Son albümü Take My Breath Away’i 2009 yılında çıkartan Boratto, Sasha ve John Digweed’den Sven Vath ve Carl Cox’a kadar birçok süperstar DJ’in playlist’ine girdi ve Brezilya’nın 1 numaralı elektronik müzik sanatçısı haline geldi. Gui Boratto Türk dinleyicisiyle ilk defa 28 Ekim 2009’da Ghetto’daki canlı performansı ile Red Bull Music Academy Clubnight’da buluşuyor.

Supermayer:
Kompakt Records’un efsanevi patronu Michael Mayer’i anlatmak için kelimeler aramak çok da önemli değil. Çünkü, Kompakt Records ile tüm dünyada minimal akımının popülerleşmesinde önemli yeri olan, “Kompakt Pop” plak şirketi ile Kylie Minogue şarkılarını yeniden yorumlayan Mayer tüm dünyada gerçek bir ikon haline gelmiş durumda. Şimdi, Michael Mayer gibi tecrübeli bir efsaneye Brian Eno, DJ Hell ve M83 gibi sanatçılarla yaptığı remixlerle ses getiren Superpitcher’ı ekleyelim ve ortaya çıkan karışıma Supermayer diyelim. Supermayer’i ilk olarak 2007’nin sonlarına doğru çıkardıkları “Two of Us” single’ı ve 2008’de aynı adla çıkardıkları albümle tanıdık. Oldukça karanlık ve etkileyici bir sound’a sahip olan bu albümle elektronik müzik piyasasına bir bomba gibi düşen ikili neredeyse tüm 2008- 2009 yılını turnede geçirdi. Turneden zaman bulduklarında ise Hot Chip ve Rufus Wrainwright gibi isimlere remixler yaptılar. Çok yakında ikinci albümlerini piyasaya sürecek olan Supermayer, beraber olarak Türkiye’deki ilk performanslarıyla 28 Ekim 2009’da Red Bull Music Academy Clubnight için Ghetto Session sahnesinde olacaklar.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT