Red Bull Music Academy Nights: Saschienne(Live)+Deadboy(DJ Set)

Tarihler: 20 Aralık 2013 Cuma ~ 20 Aralık 2013 Cuma 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2013 ~ Ara 20, 2013

Red Bull Music Academy Nights geceleri Avrupa elektronik müzik sahnesinin en önemli temsilcileri Saschienne ve Deadboy ile Babylon’da devam ediyor.

Saschienne (Live)
Almanya’nın elektronik müzik neferlerinden Sascha Funke’nin, müzisyen eşi Julienne Dessagne ile beraber atıldığı romantik techno projeleri Saschienne, Sascha’nın diğer tüm eserlerinden ayrı bir noktada duruyor. Saschienne ile Kompakt ailesine geri dönen Sasche Funke, prodüktör olarak geçirdiği yılların ardından daha özgür olduğu oyun alanına yeniden çıkıyor. Julienne’in piyano geçmişiyle birlikte Philip Glass ve Louis Sclavis gibi bestecileri de etkileşim alanına alan ikili elektronik müziğin derinliklerini keşfetmekten geri kalmıyor.

Deadboy (DJ Set)
Londra’nın sokaklarından taşan zengin müzikal mirası müziğine yansıtan Deadboy, özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran hardcore ve Detroit techno gibi türleri kendisine çıkış noktası seçmiş bir sanatçı. Güney Londralı prodüktör ve DJ, müziğinde bolca garage, 2step, grime, bassline gibi yeraltı müzik sahnesinden seslere yer verirken house, techno, r&b gibi ana akım türlerden örneklerine yer veriyor ve geçmişten günümüze elektronik müziğin en eklektik türlerini günümüzün modern melodileriyle harmanlıyor. Daha önce Sonar, Primavera, South by Southwest ve Brooklyn Electronic Music Festival gibi dünyanın en önemli festivallerinde sahne alan Deadboy yeniden Babylon’da!

Warm Up & After Party: Ali Gültekin (RBMA 2006 Melbourne katılımcısı)

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT