Red Bull Music Festival Istanbul

Tarihler: 03 Ekim 2019 Perşembe ~ 03 Ekim 2019 Perşembe 03 Ekim 2019 19:00

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: - Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Normal Dönem - 300.00 TL Avantajlı Dönem (7 Ağustos’a Kadar) - 225.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2019 ~ Eki 3, 2019
Müzik İstanbul’u Ele Geçiriyor

"Red Bull Music Festival Istanbul tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi, onlarca ilgi çekici sanatçıyı şehrin en özel noktalarında ağırlamaya ve kentin kültür-sanat hayatını harekete geçirmeye hazırlanıyor.

Farklı konseptler, dikkat çekici performanslar, dünyaca ünlü sanatçılar ve yerli sahnenin yıldız müzisyenleri Red Bull Music Festival Istanbul’un parçası olacak. 1 - 15 Ekim tarihleri arasında her detayı ince ince işlenmiş, kentle bütünleşen ve dünya standartlarını yakalayan bir festival bizi bekliyor. Açılış gecesinden başlayarak son anına kadar tutkuyla takip edilecek bir programla, müziğin ahengi İstanbul’u saracak. 

Gana’dan Hollanda’ya Londra’dan Berlin’e farklı coğrafya ve kentlerden bambaşka kültürler, bambaşka sesler; özgürlüğün ve özgünlüğün doruklarda yaşandığı bir atmosfer ve dahası festival çatısı altında kentin dört bir yanına yayılacak. Festivalin ilk konsept gecesi olarak imlenen Alpha Beat Night’ta büyüleyici bir sahne performansıyla yeryüzünün ritmini damarlarımızda hissedeceğiz; takip eden gece Aposynthesis Night ile synth müziğinin derinlerine doğru deneysel, yaratıcı ve gizemli bir yolculuğa çıkacağız; “Kan Kardeşler” Night ise adından da anlaşılabileceği gibi hip hop müziğin Berlin ve İstanbul arasındaki köprüyü yeniden kuracak ve iki kentin yeni-eski okul yıldızlarını tek sahnede buluşturacak; Ballroom Night’ta, hayalı adımlarla turlanacak bir “catwalk” ile şimdiye kadar İstanbul’da benzeri görülmemiş bir voguing deneyimi yaşanacak; festivalin son konsept gecesi ise bir nevi geleceğe dönüş hissi yaratacak, Futurave Night’ta rave kültürünün yarınını şekillendiren yenilikçi müzisyenlerden elektronik dans müziğinin en sofistike örneklerini duyacağız. Bunların yanında henüz açıklanmayan detaylar, sergiler, interaktif deneyimler ve görsel-işitsel şovlar da cabası!"

1-15 Ekim - Red Bull House of Music
3 Ekim - Alpha Beat Night

Ata Kak
Ammar 808
Undomondo (DJ Set)

4 Ekim - Aposynthesis Night
Demdike Stare & Michael England
Stellar Om Source
Lucrecia Dalt
Akkor

5 Ekim - “Kan Kardeşler” Night
Ceza
Kabus Kerim
Erci-E
Khontkar
90bpm
Baneva
DJ Big Poppa & Lil Zeyve sürpriz konuklar

11 Ekim - Ballroom Night
Linn da Quebrada
LYZZA
House of Ninja
Kübra Uzun
Dudakların Cengi: Pop Emergency!
Cake Mosque
biriken party!!!
Age Reform

12 Ekim - Futurave Night
Section 1:
Dasha Rush
Function
Laurel Halo
Shanti Celeste
Fluctuosa (Live)
Y.Unan

Section 2: 
Afrodeutsche
Kode9
Overmono (Live)
Konx-om-Pax (Live)
Golem

** Red Bull Music Festival Istanbul için özel tasarlanan Red Bull kutularında yer alan QR kodları okutarak ya da  www.redbull.com/rbmfistanbul adresine girerek katılmak istediğin gecenin biletlerini %25 indirimle alma şansını yakalayabilirsin.

redbull.com/istanbul #REDBULLFESTIST



Red Bull:Red Bull, 20 yılı aşkın süredir “müziği daha öne taşıma” misyonuyla pek çok fikre ve sanatçıya katkı sağlamaktadır. Global çaptaki müzik festivalleri, atölyeler, sanatçı ve yerli müzik kolektifleriyle gerçekleşen işbirlikleri ile müziği ve müziğin arkasındaki yenilikçi zihinleri desteklemektedir.

- Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. - Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT