Red Bull Music Festival Istanbul

Tarihler: 13 Ekim 2019 Pazar ~ 13 Ekim 2019 Pazar 13 Ekim 2019 06:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: - Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Normal Dönem - 120.00 TL Avantajlı Dönem (7 Ağustos’a Kadar) - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2019 ~ Eki 13, 2019
Red Bull’un müzikteki vizyonunun fütüristik bir rave etkinliğini şekillendirdiğini hayal edin. Ya da hayal etmek yerine 12 Ekim’de bizimle birlikte Volkswagen Arena’da olun.

Section 1:
21:00 Y.Unan
22:00 Fluctuosa (Live A/V)
23:00 Shanti Celeste 
00:30 Laurel Halo
02:00 Function 
04:00 Dasha Rush

Section 2:
22:00 Golem
23:00 Konx-om-Pax (Live)
00:00 Overmono (Live A/V)
01:00 Kode9
03:00 Afrodeutsche

Tarihin en görkemli, “keşke orada olsaydık” denilen rave’lerinin izinde, burada, bugün geleceğin rave’ini inşa etmeye, buna tanıklık etmeye kimler var? Dansın, sofistike elektronik müziğin, ritmin başrolde olduğu ve rave kültürünün zirvede yaşandığı dev bir buluşma olacak Futurave Night. Her duygunun derinlerde yaşandığı, uçlarda bir atmosfer; ayakların yerden kesildiği, ritmin herkesi avucunun içine aldığı, alanı dolduran kitlenin tek vücut olduğu bir ortam. Müzikal anlamda üst düzey zevklere hitap eden bu gece, görsel-işitsel şovlarla desteklenecek ve mapping sanatının göz kamaştıran örnekleriyle süslenecek. “Digital art” parantezinde interaktif bir deneyime vadeden Futurave Night’ta rave kültürünün geleceği İstanbul’u ele geçirecek! 

Section 1:

Dasha Rush
Türleri ve stilleri karıştırarak müzikte sınırları zorlamayı seven Rus müzisyen Daha Rush, ambient ve techno arasında incecik bir köprü inşa ediyor. 

Function
’80’lerin sonunda Jeff Mills’in izinde techno’nun büyüsüne kapıldı ve bugün türün gerçek kahramanlarından biri. Zamanın gerisine düşmeyen öncü bir techno sound’unun mimarı.

Laurel Halo
Minimalizm düsturuyla deneyler yapan ve ortaya sıkı işler çıkaran Berlin çıkışlı müzisyen Laurel Halo, mevzu DJing olunca techno’dan taviz vermiyor.

Shanti Celeste
Setlerinde mücevher değerinde parçalar bulup çıkaran Bristol çıkışlı DJ, 2015 yılında en iyi “yeni nesil DJ”lerden biri olarak gösterildi.

Fluctuosa (Live)
Doğukan Acar’ın zihin açıcı işlere imza atan elektronik müzik sureti. İlk uzunçaları Gastropods 2017 yılında yayınlandı ve IDM, braindance gibi türler çerçevesinde yılın en yaratıcı işlerinden biriydi.

Y.unan
Red Bull Music Academy mezunu müzisyen, 2000’li yılların ilk yarısından beri İstanbul gece hayatının ve elektronik müzik sahnesinin nabzını karanlık ve yoğun bir techno anlayışıyla tutuyor. 

Section 2:

Afrodeutsche
Çok uluslu bir aileden gelen, bu multi-kültürel durumu müziğine yansıtan besteci, prodüktör ve DJ. Klasik piyano, house, techno, elektro gibi disiplinlerden izler taşıyan özgün bir stile sahip.

Kode9
Londra bass müzik sahnesinin öncüsü ve bu kültürün mimarlarından. Üretimleri bir yana kurucusu olduğu etiket Hyperdub ile elektronik müziğin lokomotifi olmayı sürdürüyor.

Overmono (Live)
Ed ve Thom Russell kardeşler, Overmono adı altında geçmişin ritmini Londra’ya has puslu bir elektronik müzik anlayışıyla yarına taşıyorlar. Akıl dolu, organik ve heyecan verici. 

Konx-om-Pax (Live)
Glasgow’lu müzisyen ve grafik sanatçısı  Tom Scholefield, hem görsel alanda hem işitsel alanda deneysel işlere imza atıyor; acid ve teknoyu tek kasede sunmak becerileri arasında.

Golem
Hem müzisyen, hem DJ, hem de iyi bir müzik takipçisi. Türkiye’de bir drum and bass sahnesinden bahsedeceksek, onu sahnenin öncü isimlerinden biri olarak saymak gerekiyor.

** Red Bull Music Festival Istanbul için özel tasarlanan Red Bull kutularında yer alan QR kodları okutarak ya da  www.redbull.com/rbmfistanbul adresine girerek katılmak istediğin gecenin biletlerini %25 indirimle alma şansını yakalayabilirsin.

redbull.com/istanbul
#REDBULLFESTIST

Red Bull:
Red Bull, 20 yılı aşkın süredir “müziği daha öne taşıma” misyonuyla pek çok fikre ve sanatçıya katkı sağlamaktadır. Global çaptaki müzik festivalleri, atölyeler, sanatçı ve yerli müzik kolektifleriyle gerçekleşen işbirlikleri ile müziği ve müziğin arkasındaki yenilikçi zihinleri desteklemektedir.

- Etkinlik 21:00 - 06:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.- Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. - Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT