Red Bull Music Festival Istanbul

Tarihler: 05 Ekim 2019 Cumartesi ~ 05 Ekim 2019 Cumartesi 05 Ekim 2019 21:00

Yer: Babylon

Ücret: - Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Normal Dönem - 120.00 TL Avantajlı Dönem (7 Ağustos’a Kadar) - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2019 ~ Eki 5, 2019
Berlin ve İstanbul’un resmen kardeş olmalarının 30. yılında hip hop kültürü çevresinde İstanbul’da omuz omuza bir buluşmaya hazırlanıyoruz.

Birbirine çok benzeyen ama bambaşka karakterlere sahip iki kardeş. İkisi de kozmopolit, ikisi de canlı, ikisi de çok kültürlü, ikisi de çok sesli… Berlin ve İstanbul’un resmen kardeş olmalarının 30. yılında Berlin’den “ithal” ettiğimiz bir kültürün çevresinde İstanbul’da omuz omuza bir buluşmaya hazırlanıyoruz. Türkçe rap’in ilk kez dile geldiği kentten kilometrelerce ötede bugünlerde ortamlar epey hareketli; Türkiye’de hip hop kültürü şahlandı ve tabiri caizse altın çağını yaşıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk müzisyenler, Türkiye’nin farklı kentlerinden çıkmış MC, prodüktör ve DJ’lerle 5 Ekim akşamı İstanbul’da buluşacak.

Ceza
Türkçe rap’in kilometretaşı. ’90’lı yıllarda mikrofonu eline aldığından bu yana sahnenin en etkili isimlerinden biri olarak kabul ediliyor ve bayrağı en önde taşımaya devam ediyor.

Kabus Kerim
İlk Türkçe rap örneklerinde imzası bulunan MC ve beatmaker. Karakan ve Cartel dönemi üretimleri hala zamana yenilmedi, Anadolu'dan cımbızladığı sample'lar ile oldskool beat'ler yazma konusunda gerçek bir usta.

Erci-E
Erci-E, Türkçe rap’in ikonik karakterlerinden, türün ilk resmi icracılarından biri. Cartel dönemi bir yana, solo işleriyle de yerli hip hop’a katkısı büyük.

Khontkar
Anaakım bariyerlerini trap ile yıkan müzisyen, bu kültürün ülkedeki en popüler temsilcilerinden. Kendi üretimi beat'leri, sıra dışı çizgisi ile öncü niteliği taşıyor.

90BPM
Da Poet, Farazi, Kayra, Savaş ve Sorgu’dan kurulu bir hip hop kolektifi. Bir nevi yeni nesil Türkçe rap’in yıldızlar karması. 

Baneva
Hip hop dünyasının genç ve yetenekli isimlere her zaman ihtiyacı var. Baneva da onlardan biri. Rhyme'ların akıp gittiği, üstün flow yeteneği onu bir adım öne çıkarıyor.

DJ Big Poppa
15 yılı aşkın süredir İstanbul hip hop sahnesinde etkin olarak eylemlerini sürdürüyor. Konu hip hop ise festival ve kulüp sahnelerinde pikapların başında mutlaka ona rastlarsınız.

Lil Zey
Berklee mezunu, şarkıcı, söz yazarı ve DJ. Trap müziği, bu akımın doğduğu ve egemen olduğu şehirde yaşayan ve soluyan Lil Zey, hip hop sahnemizin parlayan yıldızlarından.

“Kan Kardeşler” Night’ın sürpriz konukları için takipte kalın.

** Red Bull Music Festival Istanbul için özel tasarlanan Red Bull kutularında yer alan QR kodları okutarak ya da  www.redbull.com/rbmfistanbul adresine girerek katılmak istediğin gecenin biletlerini %25 indirimle alma şansını yakalayabilirsin.

redbull.com/istanbul
#REDBULLFESTIST

Red Bull:
Red Bull, 20 yılı aşkın süredir “müziği daha öne taşıma” misyonuyla pek çok fikre ve sanatçıya katkı sağlamaktadır. Global çaptaki müzik festivalleri, atölyeler, sanatçı ve yerli müzik kolektifleriyle gerçekleşen işbirlikleri ile müziği ve müziğin arkasındaki yenilikçi zihinleri desteklemektedir.

Kan Kardeşler

- Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. - Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT