Redd

Redd

Tarihler: 10 Eylül 2020 Perşembe ~ 10 Eylül 2020 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu PSM - Amfi

Ücret: Tam : 60.50 TL Öğrenci : 40.50 TL

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2020 ~ Eyl 10, 2020

2005 yılından bu yana yedi albüm ve pek çok hit şarkıya imza atan, rock müzik dünyasında farklı bir yere sahip olan Redd 10 Eylül’de Zorlu PSM Amfi’de!

İlk albümleri “50/50”yi 2005 yılında yayımlayan Redd, kariyerine “Kirli Suyunda Parıltılar”, “Plastik Çiçekler” ve “Böcek”, “Gecenin Fişi Yok”, “21” ve “Hayat Kaçık Bir Uykudur” albümleri ile devam etti. Her albümüyle müzikal çeşitliliğini daha da zenginleştiren grup, özellikle “Mükemmel Boşluk” albümüyle rock, indie, synth-rock çizgilerinde gezinen, çok katmanlı melodileri ve içe dönük sözleriyle dramatik ve yepyeni bir sound ortaya koydu. Albüm otoriteler tarafından çok beğenilirken, yazılı ve görsel basın tarafından da 2016'nın en iyi rock albümü seçildi.

Redd, müzikal üretimlerinin yanı sıra, parçası oldukları sosyal sorumluluk projeleri ve toplumsal olaylar karşısında üstlendikleri roller nedeniyle Türkiye'nin tartışmasız en saygın ve en cesur gruplarından biri olarak bilinmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT