Reggae Playground by Sattas - Iya Waves

Tarihler: 14 Mart 2009 Cumartesi ~ 14 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2009 ~ Mar 14, 2009
İstanbul’un % 100 canlı tek reggae grubu Sattas ve Boğaziçi Üniversitesi’nin dub®gae severlerlere kazandırdığı taze grup Iya Waves yüksek enerjili bir konserde GHETTO sahnesini paylaşacaklar.

Ciddi bir fan kitlesi bulunan Sattas, enstrümanlara hakimiyeti ve renkli sahne performansı ile bir konserden beklentinizi fazlasıyla karşılıyor. Reggae müdavimleri kadar caz, ska, dub ve rock severleri de kaliteli müzik etrafında bir arada toplamayı başaran Sattas; trompet, saksofon gibi nefesliler ve harmonika gibi reggae’nin vazgeçilmez enstrümanlarını sahnede canlı olarak icra ediyor.

2008’de Boğaziçi Üniversitesi Taşoda Stüdyosu’nda kurulan Iya Waves, yaptıkları müziğin tadını çıkartarak, tüm dinleyicileri ile birlikte dans ederek onları şarkıların ve melodilerin içine çekmeyi beceriyor. Enstrümanlarına son derece hakim yedi müzisyen, üç dilde seslendirdikleri şarkılar ve sahne kabiliyetleri sayesinde kısa zamanda çok uluslu, dans etmekten keyif alan bir dinleyici kitlesi edindi.
Bu iki grubun ardından dub, reggae ve ska çevrelerinin sevilen iki DJ’i Ras Memo ve King Seroman’dan son zamanların en eğlenceli ve dans dolu setlerinden birine tanık olacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT