Renaud Capuçon&Khatia Buniatishvili

Renaud Capuçon&Khatia Buniatishvili

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Mayıs 2018 Salı 29 Mayıs 2018 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 168.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ May 29, 2018
46. İstanbul Müzik Festivali’nde İstanbullu müzikseverler için buluşan bu iki üstün yetenekli solistin seçtiği program bahar aylarının sonunda hafta arası romantik bir soluk almak için harika bir konser olacak.

Renaud Capuçon: Keman
Khatia Buniatishvili: Piyano

Konser Programı

Antonín Dvorák
Romantik Parçalar, op. 75

Edvard Grieg
Keman Sonatı No. 3 Do minör, op. 45

César Franck
Keman ve Piyano için Sonat La Majör

Ara dahil 95’ sürer. 

"Renaud Capuçon’un yoğun liriklikte ve zenginlikteki tonu ile Khatia Buniatishvili’nin tutkulu piyanistliğinin ideal bir denge oluşturacağını öngörerek ikilinin müzikal birlikteliğinde arabuluculuk yapan, efsanevi piyanist Martha Argerich’ten başkası değildi.Capuçon ve Buniatishvili’nin 2012 yılında Lugano Festivali’nde verdikleri ilk konser öylesine büyük bir başarıyla sonuçlandı ki dostlukları ve işbirlikleri kalıcı oldu.

Bugüne kadar Berlin Filarmoni’den NHK Senfoni’ye, La Scala Filarmoni’den Simon Bolivar Orkestrası’na dünyanın önde gelen orkestralarına konuk olan Renaud Capuçon 2017/18 programı kapsamında yine Los Angeles Filarmoni, Viyana Filarmoni, Viyana Senfoni, Suisse Romande Orkestrası, Kraliyet Stockholm Filarmoni, Londra Senfoni, İsrail Filarmoni gibi orkestralar eşliğinde dünyanın dört bir yanında konserler veriyor. Oda müziğine de tutkuyla bağlı olan sanatçı Argerich, Angelich, Barenboim, Bronfman, Wang, Buniatishvili, Grimaud, Pires, Pletnev, Repin, Bashmet ve çellist kardeşi Gautier Capuçon ile birçok festivalde yer aldı. Eleştirmenlerin günümüzün en seçkin kemancılarından olduğu konusunda fikir birliği ettikleri Renaud Capuçon’un çağdaş bestecilerin müziklerini seslendirdiği albümü 2017 Victoires de la Musique tarafından en iyi kayıt seçilirken ECHO Klasik Ödülü’nü de aldı.

Gürcü piyanist Khatia Buniatishvili için “şiddetli yoğunluk, canlı imgelem ve katıksız bir coşku” (San Francisco Classical Voice), “klasik müziğin pop starı” (Le Figaro), “korkusuz virtüoz” (BBC Music Magazine) gibi ifadeler kullanan eleştirmenler de onun tutkulu piyanistliğine vurgu yaparlar. BBC Proms, Salzburg, Verbier, La Roque d’Anthéron, Hollywood Bowl gibi festivallerin beğenilen konukları arasında yer alan Khatia Buniatishvili, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen G20 Zirvesi’nin başındaki Global Citizen Festivali’nde Coldplay, Shakira, Pharell Williams gibi müzisyenlerin yanı sıra konser verdi. 2017 yılını Los Angeles Filarmoni ve Dresden Filarmoni eşliğinde konserlerle bitiren Khatia Buniatishivi, 2018 yılı başındaki tüm Avrupa’yı kapsayan resital turnesinin ardından Fransa Radyo Filarmoni ile bir Avrupa turnesine çıkıyor.

46. İstanbul Müzik Festivali’nde İstanbullu müzikseverler için buluşan bu iki üstün yetenekli solistin seçtiği program bahar aylarının sonunda hafta arası romantik bir soluk almak için harika bir konser olacak."

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT