Retro Day 2017

Tarihler: 05 Ağustos 2017 Cumartesi ~ 05 Ağustos 2017 Cumartesi 05 Ağustos 2017 13:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: Ayakta Tam: 55.00 TL - Öğrenci: 35.00 TLAyakta - D&R İndirimli: 45.00 TLAyakta - BÜMED Üyeleri: 35.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2017 ~ Ağu 5, 2017
Retro Day, 70,80 ve 90’lar konseptinin özlenen atmosferini sizlerle buluşturacak.

5 Ağustos Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde Retro Day, herkese keyifli bir gün yaşatacak.

BÜMED ve KENT FM iş birliği ve D&R ana sponsorluğunda hazırlanan Retro Day, 70,80 ve 90’lar konseptinin özlenen atmosferini sizlerle buluşturacak.

13.00’de havuz partide DJ performansları ile başlayacak güne, BÜMED Üst Bahçe’de devam edecek Retro etkinlikler, ödüllü yarışmalar, oyunlar renk katacak. Havuz parti DJ setinde Kent FM DJ’lerinden Serdar Gülmez, Metehan Mert Çakır ve Levent Erim’in özel setlerini ve Cenk Erdem’in 90’lar özel setini dinleyebilirsiniz.  Saat 14.00 itibari ile de Ana Sahne’de Güven Erkin Erkal, Şener Çetin, Çağlan Tekil DJ performanslarını dinleme imkanınız olacak.

Gün boyunca etkinlik Kent FM’den canlı yayınlanacak.

Çarşı alanında Arife, ban.do, Burc Store, King Naked, sunbank, sade’ce mağazalarının birbirinden renkli ürünlerini alabilirsiniz.
Günün büyük ödülü konsepte en uygun kıyafeti giyinen kişinin olacak. Bunun yanı sıra pek çok ödül ve sürprizler de sizleri bekliyor.

Farklı noktalarda yaşanacak Retro ruhu, akşam saatlerinde sanatçıların sahnesi ile hareketlenecek. Ana sahnede yer alacak sanatçılar şöyle sıralanıyor.

18:30-19:00
Semiha Yankı
İskender Doğan
Nazan Şoray
Gülden Karaböcek

19:30-20:00
Ah Canım Ahmet
Nil Burak
Ferda Anıl Yarkın
Seyyal Taner

20:30-21:00
Sibel Alaş
Reyhan Karaca
Yeşim Salkım

Kapanış DJ performansı Anadolu-pop funk ve Türk halk müziği eserleri elektronik müzikle modernize eden Kozmonotosman ile…

21.00’de sahne alacak Kozmonotosman’ın kendine has tarzıyla hazırladığı setlerinden biriyle keyifli bir kapanış sizleri bekliyor.

- Öğrenci bileti sahipleri girişte öğrenci kimliklerini göstermeleri gerekmektedir.- BÜMED üyeleri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.- D&R Kart sahipleri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.- Bilet sayısı mekan kapasitesi nedeniyle sınırlıdır.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Otopark alanı sınırlıdır, etkinlik günü Boğaziçi Üniversitesi metro durağından BÜMED'e shuttle hizmeti verilecektir.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT