Retro Fest

Tarihler: 21 Temmuz 2019 Pazar ~ 21 Temmuz 2019 Pazar 21 Temmuz 2019 15:00

Yer: Cennet Bahçesi Burgazada

Ücret: Avantajlı Dönem 18,50 TL - 15 Temmuz'a kadarNormal Dönem 23,50 TL - 16 Temmuz'dan itibarenKapı Fiyatı 25,00 TL (Sınırlı Sayıda) -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2019 ~ Tem 21, 2019
Retro Fest, 21 Temmuz'da Cennet Bahçesi Burgazada'da!

Siz de eskiye özlem duyanlardan mısınız? Retro Fest ile geçmişe olan özlemimizi bir nebze de olsa dindiriyoruz.

Retro ve Vintage ürünlerin yer alacağı Retro Pazar, çocukluğumuzun sokak oyunları, el işi atölye çalışmaları, 90’ların unutulmazı sergisi, dev tüplü TV ile hatıralar, müzik şöleni ve fazlası… Hepsi Retro Fest Burgazada’da!  Üstelik aralarda yapılacak numara çekimleriyle katılımcılar retro hediye paketi kazanabilecek.

Program:
15.00 Kapı Açılış ve etkinlikler
18.00 Pelin Çelik Sahne
19.00 DJ Ali Taş ile 90’lar Türkçe Pop
20.30 RETROBÜS

Pelin Çelik ile Fransız Klasikleri
Çok genç yaşına rağmen güçlü sesi ve kendine has yorumuyla Pelin Çelik, kült olmuş Fransızca repertuarı ile Retro Party’nin sahne açılışını yapacak.

DJ Ali Taş ile 90’lar
Farklı mekanlarda gerçekleştirdiği 90’lar pop geceleri ile popülerlik kazanan DJ Ali Taş; Kenan Doğulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Cartel, Serdar Ortaç, Mirkelam, Tarkan, Yaşar, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer, MFÖ, İzel - Çelik- Ercan, Hakan Peker, Çelik, Candan Erçetin ve Levent Yüksel gibi bir çok 90’lar efsanesinin en güzel şarkıları ile sizleri zamanda muhteşem bir yolculuğa çıkaracak. 

RETROBÜS ile rocktarma
70’lerden 2000’lere kadar müzikal zaman yolculuğu yapan ve yaptıran son dönemin önemli müzik gruplarından RETROBÜS ile eğlenmeye hazır olun. Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray, İlhan İrem ve daha birçok ismi bir de RETROBÜS ile dinleyin. Tiyatral sahne şovuyla ekip sizleri etkisi altına alacak.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı ebeveynleri ile etkinliğe katılabilirler.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT