Retrobüs

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 23:59

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan ‘Retrobüs’ grubu, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde!

Retrobüs ismi anlaşılacağı üzere "Retro" ve "Bus" kelimelerinden türetilerek tarafımızdan bulunmuş bir isimdir. İsmi koyarken hedeflediğimiz tema; kendimizi bir araç olarak görüp dinleyenleri küçük bir zaman yolculuğuna çıkartarak efsane isimleri ve unutulmaz eserlerini canlı dinliyormuş hissiyatına kapılmalarını sağlamaktır. Yani insanların bizi araç olarak görmelerini istiyor ve taklitlerin her zaman asıllarını yaşatacagı bilincini taşıyoruz. Maksadımız yeni Cem Karaca‘lar Barış Manço‘lar olarak gündem yaratmak değil tam aksine söz konusu üstadlari onlara layık bir müzikalite ve tiyatral bir gösteri ile anmaktir.

60'ların, 70'lerin ve 80'lerin efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlayan bir müzik grubudur. Sahnede giydiğimiz dönem kostümleri, kullandığımız aksesuarlar ve ses taklitleriyle konserlerimiz aynı zamanda tiyatral bir gösteri havasına bürünür ve bu da Retrobüs‘ü benzeri diğer gruplardan ayırır. Konseptimiz 7'den 70'e herkese ve her kesime hitap ederek büyük ilgi görmüş ve beğeni toplamıştır.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Konser Başlangıç: 00:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT