Ricardo Villalobos - Zip

Tarihler: 28 Şubat 2009 Cumartesi ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 TL - Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2009 ~ Şub 28, 2009
28 Şubat 2009, Cumartesi
“CARLSBERG: Part of the Night”
RICARDO VILLALOBOS
ZIP

Kimilerine göre dünyanın en iyi DJ’i, kimilerine göre efsane kavramını anlamsızlaştıran bir isim. Dünya elektronik müzik sahnesinin en çok saygı duyulan isimlerinden Ricardo Villalobos 28 Şubat Cumartesi gecesi CARLSBERG’in özel konuğu olarak “CARLSBERG: Part of the Night” partisinde Indigo sahnesinde. Ricardo Villalobos’a; global elektronik müzik sahnesinin “hip” plak şirketlerinden Perlon Recordings’in kurucularından olan Zip eşlik ediyor.

Ricardo Villalobos, kendi müzik anlayışını DJ’liğe ilk başladığı zamanlardan beri ortaya koymuş bir isim. Minimal tekno denince akla gelen üç isimden birisi olması bunu her ne kadar belirginleştirse de onun özelliği ise kendine ait bir stili olması. Bazen yavaş ve ritmik, bazen ise yüksek ve hareketli parçalarla dinleyici kitlesini sürekli yönlendirebilmesi ise onun ne kadar iyi bir DJ olduğunun kanıtı.

Depeche Mode ve Güney Amerika müziğine olan ilgisi ile şekillenen müzik kariyerinde Cocoon Recordings, Perlon, Klang Elektronik, Cadenza Records gibi elektronik müzikde “zamansız” olarak anlatılabilecek plak şirketlerinden çıkardığı parçalar ve sahibi olduğu Sei Es Drum adlı plak şirketi ile sadece bir DJ olarak değil bir prodüktör ve müzik adamı olarak da ne kadar büyük bir isim ortaya koydu.

Günümüzde çoğu elektronik müzik dinleyicisinin “dünyanın en iyi DJ’lerinden” olarak gösterdiği Ricardo Villalobos, aynı zamanda günümüz elektonik müziğinde oldukça “hip” olan Şili ekolünün de yaratıcısı. Argenis Brito, Dinky, Pier Bucci gibi kendini kanıtlamış DJ/prodüktörler, Luciano gibi dünya elektronik müzik sahnesinin yükselen yıldızları için Ricardo Villalobos’un açtığı yoldan ilerliyorlar demek yanlış olmaz.

Dünya elektronik müzik sahnesinde çok özel bir yere sahip olan Perlon Recordings’in kurucusu, müzik sanatının hemen her alanında geniş ve yaratıcı çalışmalarda bulunmuş ve be günümüzde oldukça beğeni kazanan minimal tekno sound’u ile kitleleri etkilemeye devam eden ZIP, “CARLSBERG: Part of the Night” gecesinin diğer konuğu olarak sahnedeki yerini alıyor.

Efsane kimliği, içerisinden çıkan herşeyin bizi mutlu etmesi olası olan plak case’i ve herşeyden önemlisi yenilikçi kimliği ile Ricardo Villalobos, Zip ile birlikte 28 Şubat Cumartesi gecesi Indigo severlere olağan üstü gecelerinden birini daha yaşatacak. Gecenin ev sahipliğini (((emre))) ve Tutan ismiyle de tanıdığımız Analag Master yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT