Richie Beirach Quartet

Tarihler: 13 Şubat 2019 Çarşamba ~ 13 Şubat 2019 Çarşamba 13 Şubat 2019 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL 4. Kategori 60 yaş üstü - 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2019 ~ Şub 13, 2019
Richie Beirach, CRR'de sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Almanya’da yaşayan Amerikalı piyanist Richie Beirach ile ABD’de yaşayan Alman kemancı Gregor Huebner 2017 yılında müzikal birlikteliklerinin 20. yılını kutladılar. Bu ikili kimi zaman duo olarak sahne aldılar, kimi zaman arkalarına bir big band alarak solist oldular, kimi zaman bir kontrbas ile trio albümler yayınladılar, kimi zaman da kontrbas ve davul ile enerjilerini güçlendirerek quartet olarak Amerika, Avrupa ve Japonya’da konserler verdiler.

Beirach ve Huebner temelde caz müzisyenleri olmalarına rağmen, aldıkları temel klasik müzik eğitimin de etkisiyle repertuarlarında hem Bach, hem Coltrane hem de kendi özgün bestelerini  aynı rahatlık ve ustalıkla seslendirmektedirler.

1999 ile 2003 yılları arasında basçı George Mraz ile birlikte Thelonious Monk’un unutulmaz bestesine gönderme yaparak ACT plak şirketinden sırasıyla Round About Bartok, (Grammy ile ödüllendirilen) Round About Frederico Mompou ve Round About Monteverdi adlı albümlerini yayınladılar.Tüm müzik türlerinde, önceden tasarlanan ile anlık ortaya çıkan arasında narin bir denge bulunur.  En ince ayrıntısına kadar notaya dökülmüş karmaşık besteler dahi yorumlanırken sanatçının, ruhu ve enerjisi ile, içlerine hayat üflenmelerine ihtiyaç duyarlarken oldukça sade yaratıcı müzikal dürtülerden de çok bölümlü senfoniler yazılabilir. 

İşte bu gizemli gri alanda, Beirach-Huebner ikilisi şüphe götürmez bir şekilde kendi farklı yollarını biçimlendirdiler.

Çağımızın en yetenekli caz piyanistlerinden biri olarak kabul edilen Richie Beirach kariyeri boyunca Dave Liebman, Chet Baker, Stan Getz, Wayne Shorter gibi birçok ünlü müzisyenle birlikte çalıştı. Kemancı Gregor Huebner ise Sirius Quartet’in bir üyesi ve El Violin Latino grubunun kurucusudur. Kontrbasta Veit Huebner ve davulda Michael Kersting ile Richie Beirach Quartet stil kaygısı taşımadan çağdaş oda müziği üreten günümüzün en iyi küçük topluluklarından biri olarak nitelendirilebilir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT