Riff Cohen

Riff Cohen

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi 21 Nisan 2018 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: VIP - 154.00 TL Genel Satış - 77.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 21, 2018
"Riff Cohen" 21 Nisan Cumartesi IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde!

RIFF COHEN
31 yaşında olmasına rağmen olgun, bazen dramatik ve yer yer karanlık bir müzikal dil kullanan İsrailli müzisyen Riff Cohen, yetenek, güzellik, sadelik, tevazu ve neşenin örneği ender bulunan bir kombinasyonu olarak tanımlanabilir.

Tel Aviv Üniversitesi'nde Müzikoloji eğitimi almış olan Cohen'in müzikal etkileşimleri popüler kültüre dayanmasa da müzikal anlayışını Sudan, Fas, Fransa ve Amerikan müziklerinin popüler altyapısı ile sentezlemiştir.

Cohen’in en büyük ilham kaynağı olarak Tunus'un Djerba adasında yaşayan ve okuma-yazma bilmeyen büyükannesini göstermektedir. Hala İsrail'de yaşayan Riff Cohen, 8 yaşından itibaren kendi şarkılarını besteleyip, şiir yazmaktadır. Aynı tarihlerde de şarkı söylemeye de başlamıştır. İsrail'deki hayatına bestekar, şarkı yazarı ve solist olarak devam etmektedir.

Çıkış albümünü 2012 Ağustos ayında İsrail'de yayınlayan Cohen, albümünden bir sene sonrasında yayınladığı "A Paris" adlı single çalışması ve bu single'ın video klipiyle müzikseverlerin dikkatini çekmiştir. Video, YouTube'da bir milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmıştır.

Prodüksiyonu da kendisine ait olan albüm 14 şarkıdan oluşmaktadır. Farklı dillerde seslendirdiği bu şarkıların dört tanesi İbranice, bir tanesi Kuzeydoğu Afrika'da Mısır ile Sudan arasındaki bölgede kullanılan yerel dil olan Nubia dilinde ve diğerleri ise Fransızcadır.

Cohen'in müzikal anlayışı geniş bir tarz ve tını çeşitliliği göstermektedir. Ritimlerinde duyulan doğuya özgü tınılar, Kuzey Afrika müzikal kültürünün kökenlerinden gelmekte ve Cohen'in sunduğu yepyeni müzikal anlayış ile tutarlılık göstermektedir.

Riff Cohen'in harikulade sahne performansı ve albümü, çeşitli duyguların dışavurumu ve duygusal tecrübelerin kendi müziği içerisinde vücut bulmuş hâli olarak betimlenebilir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 20:00- Konser saati : 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT