Rihanna Diamonds Dünya Turu

Tarihler: 30 Mayıs 2013 Perşembe ~ 30 Mayıs 2013 Perşembe Saat:19:00

Yer: BJK İnönü Stadyumu, İstanbul

Ücret: Diamond Ring Ayakta - 545.00 TL 1. Kategori - 315.00 TL - Tribün 2. Kategori - 250.00 TL - Tribün 3. Kategori - 200.00 TL - Tribün 4. Kategori - 150.00 TL - Saha İçi Ayakta 5. Kategori - 130.00 TL - Tribün

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve BJK İnönü Stadyumu gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 30, 2013 ~ May 30, 2013
Rihanna Diamonds Dünya Turu

Vodafone Istanbul Calling Sunar: Rihanna Diamonds World Tour

7. Albüm Unapologetic Billboard Top 100 Listesinde 1 Numarada Yerini Aldı!

Dünyanın en çok takip edilen süperstarı Rihanna – Facebook’ta 62.5 milyondan fazla takipçiyle 1 numara olan- 2013’te Diamonds World Tour ile Avrupa’ya geliyor.  8 Mart’ta Amerika’da 28 şehirde sahne alacak Rihanna sonrasında Avrupa’yı ele geçirecek. Avrupa turnesi İspanya’nın Bilboa şehrinde 26 Mayıs’ta başlıyor ve sırasıyla Avusturya,Türkiye, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hollanda, Norveç, Portekiz, İsveç ve İngiltere’de sahne alacak. Turne detayları altta yer alıyor.

Vodafone Istanbul Calling, 3 aya yayılan İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Birçok dünya starı, şehre ve çeşitli mekanlara yayılan konserler, festivaller ve partiler bu sene İstanbul’u ele geçirecek.

Pozitif Live ve Live Nation Global Touring tarafından düzenlenen Rihanna konseri 30 Mayıs Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek. Konserin biletleri 5 Şubat Salı günü tüm Biletix gişelerinde, biletix.com ve tüm Garanti Paramatiklerinde satışa sunulacak. İstanbul Calling Festival çatısı altında yer alan Rihanna konseri, Vodafone ana sponsorluğu ve Garanti Bankası resmi sponsorluğu ile Star TV ve Virgin Radio katkılarıyla gerçekleşecektir.

Rihanna, Diamonds parçasıyla kariyeri boyunca sergilediği en hızlı yükselişi gösteriyor. 7. albümü olan UNAPOLOGETIC ile Billboard Top 200 listesinde kısa zamanda 1.sıraya yükselmeyi başardı. Diamonds parçasıyla günden güne başarısını arttıran Rihanna bu parçayla Billboard’s Hot 100 parçaları listesinde 12. Kez 1 numarayı garantilemiş oldu. Başarı tablosunun başlangıcı olan 13 Mayıs 2006 yılında yayınladığı SOS parçası ile 6 yıl içinde toplamda 12 kere Hot 100 listesinde 1 numara olmayı başararak tarihte en hızlı yükselen kadın sanatçı ünvanına sahip oldu. Diamonds parçası yayınlanmasının 4. Haftasında 27 ülkede iTunes listelerinde 1 numaraya, 55 ülkede de ilk 5’e girmeyi başardı. 

6 Grammy ve 7 Billboard Müzik ödülü sahibi Rihanna, bugüne kadar toplam 37 milyon albüm ve 146 milyon dijital albüm satışına imza attı. Şu anda da internet üzerinden en çok satın alınan albüm listesinde birinci sırada yer alıyor. Youtube’da 2.9 trilyon kez izlenme ile Forbes tarafından sosyal medyada en çok izlenen sanatçı seçilen Rihanna, Facebook’ta 62 milyon üzerinde fan ve Twitter’da da 26 milyonun üzerinde takipçiye sahip. 

Rihanna Diamonds World turnesi dünya çapında Live Nation Global Touring tarafından düzenleniyor.

- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.

- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb. digital kayıt aletleri alınmayacaktır.

- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

konser iptalmidir?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT