Rival Consoles

Tarihler: 01 Kasım 2018 Perşembe ~ 01 Kasım 2018 Perşembe 01 Kasım 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 70.00 TL Öğrenci - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2018 ~ Kas 1, 2018
Atmosferik elektronik müziğin en orijinal temsilcilerinden Rival Consoles, Sónar Istanbul 2018 performansının ardından 1 Kasım’da Zorlu PSM Studio’da!

Synthesizerları insancıl ve atmosferik hale getirmesiyle ünlenen Londra çıkışlı Ryan Lee West, ya da bilinen sahne ismiyle Rival Consoles, 2007 yılında çıkardığı EP ile müzikal üretimlerine başladı ve 10 yıllık kariyeri süresince “Vermeer”, “Helvetica” ve  “Howl” gibi dahiyane projelere imza attı. Ingmar Bergman’ın aynı isimli efsane filminden esinlenerek 2018 yılında çıkardığı son albümü “Persona” ile hayranlarına bugüne kadarki en gelişmiş üretimlerini sunan Rival Consoles’un Sónar Istanbul 2018’de sergilediği hipnotik performansı ise hala akıllardan silinmedi.West, kendi müziğini “Müziğim genellikle içe doğru bakıyor. Müzikte bireysellik hakkında birşeyler bulmayı seviyorum, bunun spesifik olması gerekmiyor ama belki bir şeyler soruyor ya da bir şeyler ortaya koyuyor olması yeterli oluyor. Bu kayıt, elektronik seslerin kendiliğinden bir devamıdır. Bir zamanlar Legowelt'in söylediği gibi “synthesiser  bilinmeyen duygular için bir çevirmen gibidir”, sanırım yapmaya çalıştığım şeyi özetliyor. Böylece yeni olanları bularak, kişiliğinizi değiştirir veya genişletirsiniz. Ve bu benim müziğimin yapmasını istediğim şey. Kasıtlı olarak bu rekorla daha fazla çeşitliliğe sahip olmayı hedefledim. Daha fazlasını denemek istedim. Yeni sesler ve yeni duygular yaratmak istedim. ” cümleleriyle ifade ediyor. 

Kerem Akdağ
Kerem Akdağ bir multi enstrümentalist ve başarılı bir yapımcı olarak müzikteki hünerini, DTW markasından yayınladığı Loungin’ parçasında gösterdi. On parmağında on marifet sanatçının binbir farklı melodinin üzerine yaptığı kurnaz caz entegrasyonu, bu zengin müziğin funk, soul, breaks ve hip hoptan etkiler taşıdığını kanıtlar nitelikte. Müziğin genç isimlerinden olmasına karşın Osunlade, Henry Wu, Lefto ve Detroit Swindle gibi isimlerden gördüğü destek, Kerem’in ismini ileride daha çok duyacağımızın bir habercisi.

Mabbas
Türkiye’nin en deneyimli DJ’lerinden biri olan Mabbas DJ’lik kariyerine 1996 yılında başladı. Radio Cool, FG 93.7, Radyo Eksen, Radyo 92.3 ve Dinamo.fm’de hazırladığı radyo programlarıyla İstanbul müzik hayatında vazgeçilmez isimlerden birine dönüşen Mabbas, eklektik setleriyle Sónar Istanbul, Rock’n Coke, One Love Festival, Bughole ve Creamfields Istanbul gibi festivallerde dinleyenleri uzun saatler dans ettirmeyi başardı.

Kapı Açlış 20:30
Rival Consoles: 22:30 
Warm-up: Kerem Akdağ, After Party: MABBAS

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT