RnB HipHop Night With Şenay Akay@RIDDIM CLUB

Tarihler: 06 Mart 2010 Cumartesi ~ 06 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Rıddım

Ücret: Giriş 30 TL / Stand 350 TL

Nereden Alınır: http://www.biletix.com/event.htm?id=LKRB2, http://www.riddim.com.tr

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 53/A Beyoğlu – İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2010 ~ Mar 6, 2010
ŞENAY AKAY RnB - HipHop STARI OLDU !!!

Ünlü manken Şenay Akay, Çırağan Sarayında adeta bir RnB Hip Hop starı gibi Rıddım Club için objektiflere poz verdi...

Türkiye’de Pitbull, Busta Rhymes, Ja Rule ve LiL Jon gibi dünyaca ünlü RnB Hiphop starlarını ağırlayan RnB Hiphop müziğin en popüler mekanı olan RIDDIM CLUB’un 06 Mart Cumartesi gecesi yapılacak olan 10. yıl başlangıç kutlamaları için yapılan fotoğraf çekimlerinde ünlü model Şenay AKAY, ünlülerin fotoğrafçısı Pelin Karamehmetoğlu’nun objektifine RnB HipHop star olarak etkileyici pozlar verdi.

2009 yılı içerisinde RIDDIM’da dünyaca ünlü RnB HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ve şimdi RIDDIM yenilenen dekoru, lüks VIP asma katları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile 10. yıla ve kutlamalara hazır!

6 Mart Cumartesi gece ki, 10 yıl kutlamalarına da katılacak olan Akay ile gerçekleştirilen çekimlerde Rıddım Club’ın Helikopteri kullanılırken Şenay AKAY’a özel eğitimli profesyonel korumaların eşlik etmesi dikkat çekti. Çırağan Sarayın’da gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde RnB starlarının gösterişli hayatlarını yansıtabilmek için masraftan kaçınılmazken, yağmur altında zor şartlarda yapılan çekimlerde sıkıntılı anlar yaşayan ünlü model ; “ Bir modelin, kalitesini ve eğlence tarzını bildiği bir eğlence mekanı ile çalışmasının çok keyifli olduğunu, Rıddım Clubte eğlenmeyi çok sevdiğini ayrıca RnB ve Hiphop müziğini çok sevdiğini ve bu müzik eşliğinde eğlenenler ile 6 mart gecesi buluşacağı için sabırsızlandığını” söyledi.

Türkiye`nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ ICE ve DJ VOLKAN KUTMEN eşsiz performanslarını sergileyeceği bu özel gecede, kaliteli müzik dinlemenin yanı sıra, olağanüstü bir ambiyans, mc ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük club’ü RIDDIM’da gerçekleşecek.

Bu özel gecede yerinizi alın.. Acele edin !!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT