RnB - HipHop The NEW YEAR Party `10 @ RIDDIM

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: RIDDIM Club

Nereden Alınır: http://www.riddim.com.tr

Adres: Sıraselviler Cad. No:69/1 Taksim İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23 / 0530 401 14 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009

Yılbaşının en hareketli partisi için sayılı saatler kaldı!

2010 yılına İstanbul’un en büyük ve tek RnB - HipHop organizasyonu ile merhaba demek ister misiniz?

Cevabınız evet ise RIDDIM Club, size unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazır...

2009 yılı içerisinde RIDDIM’da dünyaca ünlü RnB HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ja Rule, Busta Rhymes, LiL Jon ve PitBull gibi dünya starları sizler için unutulmaz konserler verdi. Ve şimdi RIDDIM yenilenen dekoru, lüks VIP asma katları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile yeni yıla ve yılbaşı partisine hazır!

Yıllardır her yıl başı düzenlenen ve tüm RnB HipHop müzik severlerin dört gözle beklediği bir partiye dönüşen RnB - HipHop THE NEW YEAR Party için RIDDIM Club, 2010 için sizlere muhteşem bir line up hazırladı.

Türkiye`nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ ICE ve DJ VOLKAN KUTMEN eşsiz performanslarını sergileyeceği bu özel gecede, kaliteli müzik dinlemenin yanı sıra, olağanüstü bir ambiyans, mc ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları, özel yılbaşı süslemesi ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük club’ü RIDDIM’da gerçekleşecek.

Ayrıca sponsor firmalardan hediyeler kazanma şansının yanı sıra, dilerseniz sigara içilebilen boğaz manzaralı terasımızda eğlencenize devam ederek sevdiklerinizle yeni yıla girmenin tadını çıkartabilirsiniz.

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, VIP ve normal bilet alternatifleri ile unutulmaz bir gece yaşayacağınız yılbaşının en iyi partisi olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız!

Kapı açılış 21:00. Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar ve club uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir. 25 Aralık`tan sonra ve kapıda biletler 50 TL olacaktır. VIP Bilet fiyatına lüks içkiler hariç limitsiz yerli içki dahildir. VIP Loca biletleri maksimum 10 kişiliktir ve limitsiz yerli içki dahildir.

Normal Bilet (25 Aralığa kadar): 40,00 TL VIP Bilet (Lüks Asma Kat/Limitsiz İçki): 100,00 TL

Stand (5 kişilik): 400,00 TL

VIP Loca: 1000,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT