Robert Glasper Experiment

Tarihler: 01 Aralık 2016 Perşembe ~ 01 Aralık 2016 Perşembe 01 Aralık 2016 20:30

Yer: MEB Şura Salonu

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL 2. Kategori - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2016 ~ Ara 1, 2016
Grammy ödüllü müzisyen Robert Glasper’ın projesi “Robert Glasper Experiment”, Ankara Piyano Festivali kapsamında 1 Aralık'ta MEB Şura Salonu'nda sahne alıyor.

Altus Kültür-Sanat tarafından düzenlenen Ankara Piyano Festivali, Robert Glasper konseriyle devam ediyor.

Piyanosundan funky jazz ve hip hop’ın ustaca harmanlandığı ezgiler yükselen Robert Glasper, daha okul yıllarında basçı Christian McBride ve saksafon ustası Kenny Garrett gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı yakaladı. Sonraki yıllarda Nicholas Payton, Terence Blanchard ve Roy Hargrove ile çalışmalara imza attı. Glasper’in bu önemli isimlerle çalışması, müziğinin şekillenmesinde büyük rol oynadı. 2009 yılında Blue Note etiketiyle yayımladığı, funky jazz’ı akustik piyano ile buluşturan “Double Booked” albümünün 
keyifli ve zengin içeriği, sanatçıya ilk Grammy adaylığını kazandırdı. Glasper’in, yaratıcı müzik için yeni bir paradigma ortaya koyan ve yerleşik cazın sınırlarını zorlayarak eşsiz bir vizyon oluşturan “Black Radio” albümüyse, 2013 GRAMMY Ödülleri’nde “En iyi R&B albümü” dalında ödül aldı. Rolling Stone tarafından övgüyle bahsedilen “Black Radio” albümü, “Billboard's Top Current Albums” listesinde de ilk 10’a girmeyi başardı. Yetenekli müzisyen, Amerikan Doğu yakası hip hop müziğinin köklerinden, Blue Note ekolü cazın uçlarına uzanan performansıyla 1 Aralık Perşembe akşamı ilk kez Ankara’da!

Robert Glasper - Klavye
Mark Colenburg - Davul
Casey Benjamin - Saksafon
Burniss Traviss II - Bas Gitar
Mike Severson - Gitar

- Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır. - Alkış arasında kapılar açılmaz. Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler. Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. - Konukların resital başlama saatinden en az 30 dakika önce salonda bulunmaları önerilir. - 12 yaşından küçükler alınmaz.- Mekan otoparkı ücretsizdir.- Fırsat sitelerinden indirimli satış uygulaması kesinlikle yapılmayacaktır.- Kapı açılış saati: 19:45- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser salonuna girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT