Roberto Cacciapaglia – Neue! Step

Roberto Cacciapaglia – Neue! Step

Tarihler: 24 Eylül 2019 Salı ~ 24 Eylül 2019 Salı 24 Eylül 2019 19:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 132.00 TL Öğrenci 92.00 TL 2. Kategori - Tam 99.00 TL Öğrenci 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2019 ~ Eyl 24, 2019

Zamanın ötesinde kompozisyonlarıyla kitleleri etkisi altına alan İtalyan besteci ve piyanist Roberto Cacciapaglia, 24 Eylül’de Neue! Step kapsamında Zorlu PSM’de!

Zorlu PSM’yi müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak konser serisi Neue! Step, melodinin derin sularına dalarak neo-klasik, avangard ve ambient müziğin açacağı yeni ufukları keşfediyor. Eylül 2019’da PSM’nin çeşitli mekanlarına yayılacak konserler, bugün dünyanın en büyük salonlarını dolduran neo-klasik müzik akımının çığır açan isimlerinin yanı sıra minimal elektronik bir altyapıdan beslenen deneysel tınıların heyecan verici yeni isimlerini de ağırlayacak.

Klasik müziği deneysel elektronik tınılarla harmanlayarak oluşturduğu kendine has müziğiyle uluslararası çapta ün sahibi olan Roberto Cacciapaglia, gerçek sound’un ve gerçek besteciliğin sırlarını keşfettiği başarılarla dolu kariyerinde yeni arayışlarından vazgeçmiyor. Her zaman yeni tınılara ve ilhama aç müziğiyle limitlerin dışında, duygusal bir cevher üretmenin peşinde.

Cacciapaglia bugün Teatro Comunale di Bologna, Milano Konservatuvarı, Accademia di Santa Cecilia of Rome ve Berliner Festspiele gibi dünyanın en ünlü sayılı sahnelerinde biletleri günler önceden tükenen şovlara imza atıyor.

2016 tarihli en güncel albümü ATLAS’ı Believe Digital etiketiyle yayınlayan Cacciapaglia, 28 şarkılık üretiminde iki unedited parça ve David Bowie anısına enstrümantal versiyonunu yayınladığı “Starman” ile eleştirmenlerden tam not aldı.

Genç yeteneklere kendilerini keşfetmeleri için ilham ve kaynak sağlayan Educational Music Academy’nin de kurucusu olan Cacciapaglia’nın 2015 tarihli Expo Milano’da “Tree of Life” görsel işitsel şovu için yaptığı bestesi YouTube’da tıklanma rekorları kırdı.

Ne dinleyelim?
Oceano
Atlantico
Endless Time

Kapı Açılış: 19:30
Etkinlik Başlangıç: 20:00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT