Roman Flügel

Tarihler: 11 Mart 2017 Cumartesi ~ 11 Mart 2017 Cumartesi 11 Mart 2017 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TL (100 adetle sınırlıdır)Normal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVIP: 88.00 TL (25 adetle sınırlıdır)*Bilet fiyatları, avantalı dönemin ardından yükselecektir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2017 ~ Mar 11, 2017
Dünyanın en başarılı DJ ve prodüktörlerinden olan elektronik müzik gurusu, muazzam ses mühendisi Roman Flügel, Warehouse ve Isolate işbirliği ile Warhouse @garajistanbul’da...

Roman Flügel
Alter Ego’nun sert disko ve tekno beatleri, Pet Shop Boys, Daft Punk ve Primal Scream remiksleri Flügel’i herhangi bir sınıflandırmaya tabi tutmayı imkansız kılıyor. 

90’lı yıllardan bu yana acid fışkıran deep house ile tekno ritimleri arasında gidip gelen Alman prodüktör Roman Flügel, son yıllarda bu tavrını minimalizme doğru kaydırmasıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Flügel’in genel duruşu da elektronik müziğin mikro hallerine dayanmakta.

2011’de yayımladığı Fatty Folders albümü, Flügel’in kalıplaşmış ve karakterize edilmiş yeni ve de son albümüydü. Acid house’u az da olsa geride bıraktığı bu uzunçalarda, parçaların üzeri oldukça saf ve narin melodilerle örtülüyken, altında IDM ve tekno ritimleri sinsice dinleyicisini yakalıyordu. 

Alman prodüktör, albümde yer alan muhteşem ve de zarif parçalar ‘’How To Spread Lies’’ ve ‘’ Song With Blue’’dan sonra, acid müziğinden uzaklaşamadığını ‘’Kratus’’ ve The Improviser’’ ile hissettiriyordu. “Happines is Happening” dinlenmeye başlandığında ise, açılışında ambient’a el uzattığı ‘’Connecting The Ghost’’ yer almakta. Peşinden gelen ‘’Your War Is Over’’, daha heyecan verici, derin synthlerlere karşı şiddetlenen beatler ve dengesiz oyun seslerinden oluşmakta. Bir kekeleme harikasıymış gibi duran ‘’Parade’’ ise albümün sentetik parçalarından biri.

Alican
Murat Uncuoğlu ile birlikte kurdukları Teknikal Rotation adlı plak şirketleriyle MANDY, Richie Hawtin, Sasha ve Luciano gibi dünyanin en önemli DJ'lerinin de dikkatini çeken Alican, Get Physical Music, Connected, Tenampa, Global Underground gibi dünyanın önde gelen plak şirketlerinden yayınladığı prodüksiyonlarıyla da tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.
Aynı zamanda uzun yıllardan beri ndigo müzik direktörlüğü ve resident DJ’liği yapmış olan Alican, FG 93.7'nin en çok dinlenen programlarından birini yapmaya devam ediyor.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT