Romantic Trio

Tarihler: 12 Mayıs 2017 Cuma ~ 12 Mayıs 2017 Cuma 12 Mayıs 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL 3. Kategori - 28.50 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2017 ~ May 12, 2017
Boris Brovtsyn, Bruno Schenider ve Eric Le Sage'den oluşan Romantic Trio, 12 Mayıs'ta CRR Konser Salonu'nda sizlerle...

Solistler:
Boris Brovtsyn (Keman)
Bruno Schenider (Korno)
Eric Le Sage (Piyano)

Program:
L.v. Beethoven; Horn Sonata
J. Brahms;  Violin Sonata No.3, Op.108
J. Brahms; Horn Trio, Op.40


Boris Brovtsyn
Kendi kuşağının en derin ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olarak kendini kanıtlamıştır. Repertuvarında 50 keman konçertosu yüzlerce de oda müziği eseri mevcuttur.2008 yılından beri Cenevre ve Berlin’de "Les Grands Interpretes" oda müziği serisine sık sık konuk oluyor.

Dördüncü nesil bir müzisyen olan Boris, büyükbabasının rehberliğinde keman çalmaya başladı. Lev Zeitlin ve Abram Yampolsky’nin öğrencisidir. Maya Glezarova ile okuduğu Moskova Tchaikovsky Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra, İngiltere'de ilk kez Rumon Gamba'nın yönettiği BBC Filarmoni ile tanıştı ve yakın zamanda Londra’ya taşındı. Çalışmalarını David Takeno ile Guildhall Müzik ve Dram Okulu'nda tamamladı ve 2010'dan beri orada kendisi eğitim vermekte. GSMD'deki profesörlüğe ek olarak, aynı zamanda Greenwich'deki Trinity Müzik Koleji'nde bölüm başkanlığı yapıyor, Güney Kore, Tayland ve Brezilya dâhil olmak üzere dünyanın her yerinde master classlar vermiştir.

Bruno Schneider
İsviçre’li ünlü korno sanatçısı ve şef; Bruno Schneider, korno çalmaya Robert Faller ile birlikte meşhur La Chaux-de-Fonds Müzik Konservatuvarı’nda başlamıştır. 1979 yılında profesyonel yetkinliğini kazanıp diplomasını alan sanatçı, 15 yıl boyunca solo kornist olarak Zürih, Münih ve son olarak Cenevre’de ünlü Suisse Romande Orkestrası’nda çalan sanatçı, Cenevre’de ‘Haute Ecole de Musique’ (HEM) ve  Freiburg’da The Musikhochschule Okulları’nda eğitmen olarak ders veriyor. 

Eric Le Sage, kuşağının önde gelen piyanistlerinden biridir. Ünlü “Fransız Piyano Okulu”nun temsilcisidir. 20 yaşındayken Financial Times Eric’i "Schumann piyano ekolü, büyük Fransız geleneğinin üstün yetenekli öğrencisi” olarak ilan etmiştir. Die Zeit, 2010 yılında "ideal Fransız piyano estetiği ve netliği" nden övgüyle bahsetmiştir. Piyano ile oda müziği olan tüm kayıtları sayısız ödüle layık görülmüştür.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT