Roxy Akustik: 123-YÖKŞ-Kaç Canım Kalmış

Tarihler: 07 Mayıs 2015 Perşembe ~ 07 Mayıs 2015 Perşembe 21:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2015 ~ May 7, 2015

123, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Kaç Canım Kalmış akustik konseriyle 7 Mayıs'ta Roxy'de sizlerle...

123
İlk albümleri "Aksel", Kasım 2009'da aisha records etiketiyle yayımlandı. 230 sayfalık bir illüstrasyon kitabıyla yayımlanan albüm üçlemenin ilk parçasıydı. Mayıs 2010'da "Stereo Love" adlı bir EP yayımladılar. Aynı dönemde Eskişehir Senfoni Orkestrası ile sürpriz bir konser gerçekleştirdiler. İkinci albüm "Arve", Aralık 2010'da piyasaya çıktı. İzmir senfoni orkestrası ile senfonik konser serisine devam ettiler. Albüme adını veren şarkı için dünyaca ünlü Norveçli trompetçi Arve Henriksen ile çalıştılar. "Lara" adını taşıyan son albümleri Ocak 2012'de dinleyicilerle buluştu.

Yok Öyle Kararlı Şeyler

"Mütevazi rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir" mottosu ile şarkı çizip resim çalan bir topluluk olan Yok Öyle Kararlı Şeyler, indie/alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren 2011 İstanbul kurulumlu bir müzik grubudur. Grup; çocukluk arkadaşı olan Erdem Topsakal (vokal/gitar), Boğaç Soydemir (davul), Ayhan Akbaş (elektrik gitar), Çağrı Özer (klavye/geri vokal) ve Ramazan Kırdım (bas) kadrosundan oluşmaktadır.

Kaç Canım Kalmış
Kaç Canım Kalmış, 2012 yılının Ağustos ayında Yiğitcan Önal'ın başlattığı bağımsız bir alternatif müzik projesi... 2014'e kadar parçaların YouTube ve Soundcloud üzerinden yayımlanmasıyla devam eden ve büyüyen projenin, albüm bazında ilk ürünü Mayıs 2014'te "X3" ismiyle bağımsız ve dijital platformlarda yerini aldı. Proje, 2014'ün Haziran ayından itibaren gruba dönüşme ve sahneye taşınma sürecine girdi. Bu süreçte Yiğitcan Öcal'ın Boğaziçi Caz Korosu'nda tanıştığı Emre Perihan ve Fırat Semercioğlu ile birlikte Cengiz Zeydan ve Çağdaş Topal gruba dahil oldu. Grup, akustik müziğine elektronik öğeler de ekleyerek, kayıt ve sahne çalışmalarına devam ediyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT