Roy Haynes "Fountain of Youth Band"

Tarihler: 03 Mayıs 2013 Cuma ~ 04 Mayıs 2013 Cumartesi 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 70 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2013 ~ May 4, 2013
Roy Haynes "Fountain of Youth Band"

Jazz dünyasının dev çınarı Roy Haynes, Garanti Caz Yeşili kapsamında Nardis Jazz Club’a konuk olacak! 88 yaşındaki ünlü davulcu Haynes’in gerçek gençlik iksiriyse, kendine eşlik eden birbirinden yetenekli genç müzisyenler ile sahnede oalcak.

Haynes’in son baş yapıtının da adı olan Fransız Dreyfus Jazz firmasından 2004 yılında yayınladığı ve Nardis’te de bizlere sunacağı Fountain of Youth projesi. 2002 yılında New York’taki ünlü caz kulübü Birdland’de canlı olarak kaydedilen albümde, tenor ve soprano saksofonda Marcus Strickland ve basta John Sullivan yer alıyor. Ancak kısa süre sonra Shaw ve Wong, Strickland ve Sullivan’ın yerini aldı.

Enerjisini, daha yirmili yaşlarındaki bir davulcu edasında müziğine yansıtan Haynes’le birlikte çalmak, Shaw, Bejerano ve Wong gibi genç müzisyenler için de son derece eğitici ve heyecanlanlı bir fırsat olmalı. Ve eminim, biz jazz severler için de, bu enerjiyle dolup taşan, konserleri sırasında jazz geçmişinden keyifli hikayeler de anlatan bu tecrübeli müzisyeni canlı canlı dinlemek çok özel ve unutulmaz bir tecrübe olacak.

Jaleel Shaw (ts),
Martin Bejerano (p),
David Wong (b),
Roy Haynes(d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT