Ruben Bettencourt - Marcin Dylla

Tarihler: 23 Mayıs 2019 Perşembe ~ 23 Mayıs 2019 Perşembe 23 Mayıs 2019 20:00

Yer: Mimar H.Vedat Çakırca Konferans Salonu

Ücret: 1. Kategori - 73.50 TL 2. Kategori - Tam : 51.00 TL - Öğrenci : 31.00 TL 3. Kategori - Tam : 39.50 TL - Öğrenci : 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: TC Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2019 ~ May 23, 2019
6.Uluslararası İstanbul Gitar Festivali’nin dördüncü gününde Portekiz’den gelen Ruben Bettencourt ilk bölümde sahne alacak.

Üstün çalış tekniği ve olgun müzikal yorumları, kendi kuşağının en yetenekli gitaristlerinden biri olmasına yol açmıştır. Konserlerinde zengin ve renkli repertuvarı ile dinleyiciye keyifli anlar yaşatmaktadır. Bettencourt İstanbul’da ilk defa seyirci önüne çıkacaktır.

Konserin ikinci yarısında Polonya’lı gitarist Marcin Dylla yer alacak. Birçok müzik eleştirmeni, onun elit bir klasik gitarist olduğu konusunda birleşmektedir. En prestijli 19 yarışmanın birincisi olması, yıldızını parlatmış, önemli festival ve sahnelerde yer almasını sağlamıştır. Klasik ve Romantik dönem eserlerin yanı sıra yaşayan bestecilerin eserlerini de sıra dışı bir yorumla seslendirmektedir.

Ruben Bettencourt 1988 yılında Portekiz'de doğdu. Müzik çalışmalarına 6 yaşında başladı, başlangıçta Azoryalı müzisyen Victor Castro'nun öğretileri altında bireysel dersler aldı. Daha sonra Aveiro Üniversitesi Müzik bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Hollanda Maastricht Konservatuvarı’nda Carlo Marchione ile tamamladı. Avrupa’da katıldığı 24 yarışmada, birincilik dahil birçok ödülün sahibi oldu. Dünya gitar festivallerine sıklıkla davetler almaktadır.


Marcin Dylla 1976 yılında Chorzow/Polonya’da doğmuştur. Bir çok müzik eleştirmeni,  müzik uzmanı ve müzikseveri, onun, elit bir klasik gitarist olduğu konusunda birleşmektedir.. 1996-2007 yılları arasında, dünyanın en prestijli uluslararası yarışmalarında aldığı 19 birincilik ödülü, hem bu görüşü doğrulamakta hem de onu diğer gitaristler arasında farklı kılmaktadır. Yarışmalar konusunda kazandığı son zaferi, Los Angeles’te, 2007 yılında yapılan ve dünyanın en önemli gitar yarışması olarak bilinen “Guitar Foundation of America Competition” da aldığı altın madalyadır. Bu yarışmanın verdiği imkanla,2008-2009 sezonunda, Kuzey Amerika, Meksika ve Kanada’da, 50 şehirde düzenlenen konserlerde yer almıştır.Canlı olarak kaydedilen konser DVD’si “Wawel Royal Castle at Dusk” ile, 2010 yılı Fryderyk ödüllerinde (Amerikan Grammy ödülü eşdeğeri) yılın en iyi Klasik Müzik Albümü’ne aday gösterilmiştir.

2011/2012 sezonunda ilk olarak yer aldığı, Varşova Filarmoni Orkestra’sının programında iki önemli gitar konçertosunu (Ponce, Concierto del Sur  ve Rodrigo Concierto de Aranjuez) seslendirmiştir. Resitaller verdiği ülkeler arasında, Polonya, Almanya, Avusturya, Rusya, İngiltere, Yunanistan, Portekiz, Norveç, Türkiye, İspanya, İtalya, Hollanda, İskoçya, Slovenya, İsviçre ve Meksika’nın bir çok şehri yer almaktadır. Konzert Haus, Musikverein ve Palais Lobkovitz – iyana/Avusturya, Auditorio Conde Dugue-Madrid/İspanya, St.Petersburg Philharmonic Hall/Rusya Federasyonu, Kleinhans Music Hall Buffalo/ABD, Villa Hügel-Essen/Almanya ve Palazzina Liberty-Milano/İtalya gibi seçkin konser salonlarında sahneye çıkmıştır.

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT