Ruhi Su 100’e Müzikli Kapanış

Tarihler: 30 Aralık 2012 Pazar ~ 30 Aralık 2012 Pazar Saat: 19:00

Yer: Türkan Saylan Kültür Merkezi

Ücret: Üçretsiz

Adres: Gülsuyu Mah. Nar Sok. E5 Yanyol Üzeri Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 589 36 00

Faks: 0216 589 36 08

Web: http://http://www.tskm.org.tr

E Posta: info@tskm.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2012 ~ Ara 30, 2012

Ahmet Ümit, Emin İgus, Timur Selçuk, Cevat Çapan, Haydar Ergülen, Sennur Sezer gibi sanat ve edebiyat dünyasından pek çok ismin destek verdiği ve yaklaşık bir yıldır devam eden ‘Ruhi Su 100 Etkinlikleri", 30 Aralık Pazar günü, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde verilecek konserle son bulacak.

Türküler üzerine gerçekleştirdiği benzersiz çalışmaları, yorumu ve sazıyla bir döneme damgasını vuran Ruhi Su'nun doğumunun 100’üncü yılı nedeniyle düzenlenen Ruhi Su 100 Etkinlikleri, 30 Aralık Pazar günü, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde verilecek kapanış konseri ile son bulacak. Büyük ustanın sanatını, toplumculuk anlayışını, hayatını, amaçlarını yaşatmak, geliştirmek, geleceğe taşımak amacıyla Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen konserde Cahit Berkay, Emin İgüs, Güvenç Dağüstün, Karabey Aydoğan, Yusuf Başaran gibi sanatçıların yanı sıra Ruhi Su Dostlar Korosu, Bilkar Ruhi Su Çocuk Korosu ,Grup Yorum ve Shaman Dans Tiyatrosu da sahne alacak. Saat 19:00'da başlayacak olan konser, bir yıl boyunca gerçekleştirilen diğer etkinliklerde olduğu gibi ücretsiz izlenebilecek.

Doğumunun 100’üncü yılında 20’yi aşkın etkinlik
Yaklaşık bir yıldır devam eden Ruhi Su 100 Etkinlikleri'ne Ahmet Ümit, Emin İgus, Timur Selçuk, Cevat Çapan, Haydar Ergülen, Sennur Sezer, Hilmi Etikan gibi sanat ve edebiyat dünyasından önemli isimler destek verdi. Ruhi Su 100 kapsamında imza günleri, sergiler, konserler, paneller, film gösterimlerimlerinden oluşan 20'yi aşkın etkinlik organize edildi.

Ada Müzik, Everest Yayınları, Mucizeler Dükkanı, Media Partner İletişim Danışmanlığı, Prima Uygulama Atölyesi, Teona İletişim, Aşina Kafe ve Fides Mali Müşavirlik'in proje ortağı olduğu Ruhi Su 100 Etkinlikleri'ne, Şişli, Beşiktaş, Maltepe, Ankara, Çankaya belediyeleri ile Mimar Sinan Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Boğaziçi Caz Korosu, Shaman Dans Tiyatrosu, TMMOB Mimarlar Odası, DİSK, Homur Mizah ve Karikatür Grubu gibi kurum, kuruluş ve STK'lar da destek verdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT