Ruj

Tarihler: 26 Ocak 2011 Çarşamba ~ 26 Ocak 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta: 13,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2011 ~ Oca 26, 2011

2002 yılında İstanbul`da Zafer Turhan, Başar Çetin ve Uğur Akın tarafından kurulan RUJ, aynı yıl Roxy Müzik Ödüllerinde üçüncülük kazandı. O tarihten beri ağırlıklı olarak bestelerine yoğunlaşan grup, çeşitli festivallerde ve barlarda seyirciyle buluuştu ve müziğini tanıttı.

2006 yılında Nokiasupersound Müzik yarışmasına katılan grup, 724 katılımcı arasından birinci seçildi ve yarışmanın ödülü olan 1967 Model bir Ford Mustang`in sahibi oldu.

"İçi boş yıldız" adlı albümleri iki senelik bir çalışmanın ürünü. Alen Konakoğlu`nun prodüktörlüğünü, kayıt ve mix`lerini yaptığı albümün mastering`i Michael Zimmerling tarafından Londra`da yapıldı. Albümde söz ve bestesi RUJ`a ait olan 12 şarkı dışında, kendi tarzlarına uygun olarak konserlerde yorumladıkları, yıllar önce Tarkan`ın söylediği "Kış Güneşi" de yer alıyor.

Grup, müziklerinde alternatif dokuyu bozmadan, detaylarla süslenmiş Türkçe sözlerle, hem enerjik hem de duygusal bir boyut kazandırıyor. Alternatif-modern rock müziğin Türkiye`deki en iyi örneği olan RUJ, melodilerindeki karamsarlık, derin ama akıcı sözlerle müzik listelerine sağlam bir şekilde girmeyi planlıyor.

Ruj, 26 Ocak`ta Bronx Pi Sahne`de olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT