RX Presents: Ben Klock

RX Presents: Ben Klock

Tarihler: 20 Ağustos 2022 Cumartesi ~ 20 Ağustos 2022 Cumartesi 18:00 - 23:59

Yer: Klein Phönix Park

Ücret: 220 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Maslak, Atatürk Sanayi Sitesi 1. Kısım 43. Sk. 52. Sokak D:No:12 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2022 ~ Ağu 20, 2022

Istanbul 20 Ağustos’ta, Klein Phönix’te; Technonun ikinci, yuvası Berlin’de kulüp kültürünün tepe noktasını tanımlayan Berghain’ın duvarları arasında nam salmış DJ/prodüktör Ben Klock’u ağırlamaya hazırlanıyor.

1972’de Batı Berlin’de dünyaya gelen Ben Klock, Techno müzik sanatçısı, DJ ve plak şirketi saihibi. DJ olarak hayatına 1990’ların ortasında Tresor’da ve Tresor’un öncülüğünde kapılarını açmış bir diğer ilham verici kulüp olan WMF’de başladı. 1994 itibariyle aynı zamanda şehrin bir başka müzik sığınağına dönüşmüş Cookies’in resident DJ’liğini üstlendi. Techno müzik sanatçısı, DJ ve plak şirketi saihibi olan Ben Klock, 2006'da kendi plak şirketi Klockworks'u kurdu. 2015'te BBC Radio 1'nin "Essential Mix of the Year" ödülünü alan sanatçı bir çok prestijli ödülün de sahibi.

Berlin’in ikonik gece kulübü Berghain’de efsaneleşen Ben Klock, kentin müzikal renkliliğinin en önemli sembollerinden biri. Berghain’le uzun süreli birliktelikleri, Klock’un kendine inşa ettiği elektronik müzik krallığına uygun zemini sağlayarak günümüzün en çok ilgi gören DJ’lerinden biri olmasına yol açtı. Güçlü ve derinlikli bir techno üreten Klock’un tarzı, technonun doğasında eksik görülen zanaatkarlığı ve duyguyu janra adeta yeniden üflüyor.

Ben Klock, Procombo, Onur, Kemal Vatansever 20 Ağustos'ta RX sunumu ve Dharma'nın katkılarıyla Klein Phönix Park sahnesinde. Konserin hızla tükenen biletleri, Bugece.co’da!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT