Sabih Cangil Band & O.M.G

Tarihler: 12 Aralık 2019 Perşembe ~ 12 Aralık 2019 Perşembe 12 Aralık 2019 21:30

Yer: The Wall Saloon & Performance

Ücret: Genel Giriş - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, 5-7/A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0505 605 52 59

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2019 ~ Ara 12, 2019
12 Aralık akşamı The Wall Performance'ta Sabih Cangil Band ve hemen ardından genç grup O.M.G (Ortalama Müzik Grubu) sahnede olacak!

İki farklı nesil, benzer müzikal anlayış: Sabih Cangil Band ve O.M.G. konseri:
50 yıldır müzik dünyasının içinde olan besteci, söz yazarı, gitarist, yorumcu ve prodüktör Sabih Cangil İlk ve ortaokul dönemlerinde İstanbul Belediye konservatuvarında piyano ve solfej eğitimi gördü, orta ve lise eğitimini Sankt Georg Avusturya Erkek Lisesi’nde aldı, sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1979-1984 yılları arasında bestecisi, söz yazarı ve solo gitarcısı olduğu döneminin başarılı rockgruplarından RA” ile verdiği konserlerde rock severlerle müziğini paylaştı.TRT ve çeşitli özel kurumların açtığı yarışmalarda besteci ve söz yazarı olarak ödüller aldı. 1997 yılından başlayarak kendi stüdyosunda Ali Otyam ile birlikte uzun metrajlı ve dizi filmlere müzik yaptı. İçimizdeki Pervaneler (2006 / PB Müzik), Farkındayım (2013 / Ütopya Müzik), kendi yapım şirketi olan SCP'den Muaf Olalım (2016), B-SIDE (2017) , Live Tracks (2018) ve Bu Sefer Böyle Oldu (2019) albümlerini çıkaran sanatçı bugünlerde birçok ünlü yorumcunun yer aldığı 50. Yıl Albümünün kayıt aşamasında.

Sabih Cangil Band konserlerinde hem yeni dönem bestelerini, hem de eski RA" repertuvarından örnekler çalmakta. Sabih Cangil’in grup arkadaşları gitar ve geri vokalde Tanju Eren (Mirage, Tibet Ağırtan, Foma) , bas gitarda Cenk Tarhan, klavye ve geri vokalde Güven İlter ( Bluesaint, Organix ) ve davulda Alpay Şalt (Whisky, Yüksek Sadakat, Gitarizma) sizlere tadına doyamayacağınız bir konser verecek.

Gecenin devamında sahneye çıkacak olan 90’lı yıllarda doğmuş pırıl pırıl üniversiteli gençler, vokalde Can Kapucu, gitarda Tuğhan Kurtulan, bas gitarda Onur Avınca ve davulda Utku Aras Say’dan oluşan O.M.G. sizleri rock, funk ve reggae türlerinin tek potada eritildiği, müziğin çok değerli olduğu 60’lı 70’li 80’li yıllar ağırlıklı renkli bir repertuvar ile selamlayacak.

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT