Şair Şarkıları

Tarihler: 31 Ocak 2021 Pazar ~ 31 Ocak 2021 Pazar 31 Ocak 2021 13:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2021 ~ Oca 31, 2021
Dünyaca ünlü ikili; bariton Güvenç Dağüstün ve piyanist Burçin Büke “Şair Şarkıları” adlı projeleriyle şimdi de dijitalde izleyicileriyle buluşuyor.

Sadece şiir bestelerini seslendirdikleri bu konserlerin bu seferki konukları tiyatro sanatçıları Zuhal Olcay ve Şevket Çoruh.
Konser 31 Ocak 2021, Pazar günü, saat 14:00’da Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde izleyicisiz olarak gerçekleşecek olan konseri, myopenstage.com aracılığıyla evlerinizde izleyebileceksiniz. 

“Şair Şarkıları”na bugüne kadar Leman Sam, Dilek Türkan, Selva Erdener, Celil Nalçakan, Hüsnü Şenlendirici, Mehmet Erdem, Deniz Arcak gibi sanatçılar konuk olmuştu.

- Etkinliğe bilet aldıktan sonra 5 haneli referan numarınızın ile etkinliğe giriş yapabilirsiniz.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Online etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca e-posta adresinize gönderilecektir.- Online etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca Biletix web sayfasına üyelik girişi yaptıktan sonra biletlerin sayfasından da ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT