Salzburg Mozarteum Orkestrası & Arabella Steinbacher

Salzburg Mozarteum Orkestrası & Arabella Steinbacher

Tarihler: 16 Haziran 2023 Cuma ~ 16 Haziran 2023 Cuma 20:00

Yer: AKM Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺800,00 2. Kategori - ₺700,00 3. Kategori - ₺600,00 4. Kategori - ₺500,00 5. Kategori - ₺400,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2023 ~ Haz 16, 2023

Mozart’ın dul eşi ve oğullarının desteğiyle 1841’de kurulan köklü orkestra, Steinbacher’i yanına alıyor ve tamamen Mozart’a adanan bir repertuvarla İstanbul’a geliyor.

SALZBURG MOZARTEUM ORKESTRASI

MATTHEW HALLS şef
ARABELLA STEINBACHER keman

Süre: 90’ (ara dahil)

Günümüzün önde gelen keman virtüözlerinden Arabella Steinbacher ve dünyanın en iyi klasik müzik topluluklarından, tecrübeli şef Matthew Halls’ın yönetimindeki Salzburg Mozarteum Orkestrası, 51. İstanbul Müzik Festivali’nde buluşuyor. Eleştirmenlerin övgüsünü alan zengin vibratosu, kusursuz entonasyonu ve olağanüstü icrasıyla bilinen Alman keman sanatçısı, bu konserle birlikte 8 yıl aradan sonra yeniden festivale konuk oluyor. Müzikseverleri, tamamen Mozart’a adanan unutulmayacak bir akşam bekliyor.

Geniş repertuvarında sayısız eser yer alan Steinbacher, bugüne kadar aralarında Mozart’ın konçertolarının da olduğu birçok başarılı albüm kaydetti. Albümleri, iki ECHO Klassik Ödülü, iki Alman Kayıt Eleştirmenleri Ödülü ve Le Monde de la Musique dergisinin Les Chocs du Mois Ödülü’nü kazandı. Festival Strings Lucerne Orkestrası’yla birlikte yaptığı Mozart bestelerinden oluşan kaydı, tüm dünyada övgülerle karşılandı. 2022/23 sezonunu İsviçre’de Salzburg Mozarteum Orkestrası ile açan Steinbacher, ardından aynı topluluğun meşhur oda orkestrasıyla da bir turneye çıktı.

51. İstanbul Müzik Festivali’nde Alman virtüöze eşlik edecek Salzburg Mozarteum Orkestrası, özellikle büyük Viyana klasiklerini yorumlayarak yıllar içinde dünya çapında başarılar elde etti; 2016’da, Viyana Filarmoni Orkestrası’ndan sonra Altın Mozart Madalyası’nı alan ikinci orkestra oldu. Kökleri 1841’e uzanan, Mozart’ın dul eşi ve oğullarının desteğiyle kurulan orkestra; Avusturya’nın, Salzburg şehri ve bölgesini temsil eden en değerli müzik miraslarından biri sayılıyor. Ünlü orkestra, düzenli olarak Salzburg Festivali, Mozartwoche Festivali, Salzburg Kültür Derneği ve Salzburg Devlet Tiyatrosu’nda sezon boyunca konserler veriyor ve tanınmış konuk şeflerle, solistlerle çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT