Sami Yusuf "Selam" İle İstanbul'a Geliyor

Tarihler: 01 Mart 2014 Cumartesi ~ 01 Mart 2014 Cumartesi

Yer: İstanbul Küçükçekmece Arena

Ücret: 75 TL - 400 TL arası

Nereden Alınır: sefamerve. com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2014 ~ Mar 1, 2014

Albümleri dünya çapında milyonlar satan ünlü sanatçı Sami Yusuf, tanıtımını Türkiye’de yaptığı "Selam" isimli albümünün ilk konserini vermek için İstanbul'a geliyor. Sefamerve'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelip, ilk büyük konserini verecek olan Sami Yusuf "Dünya barışına katkı" sağlamak amacıyla adını SELAM koyduğu albümünün şarkılarını Küçükçekmece Arena'da sevenlerine söyleyecek.

“Al-Muallim” albümü ile ilk defa 2003 yılında müzik dünyasına giriş yapan sanatçı, mütevazı ve ağırbaşlı tavırlarıyla dikkat çekti ve 10 yıl içerisinde farklı kültürlerden, farklı inanışlardan, genç, yaşlı, milyonlarca insanın gönlünü fethetti. Etnik enstrümanlarla birlikte, İngilizce, Türkçe, Arapça, Farsça, Azerice Urduca ve Malayca dillerinde şarkılar söyleyen Sami Yusuf, Ortadoğu, Avrupa, Kuzey Amerika ve Kuzey Afrika’ya kadar milyonlarca hayrana sahip oldu.

Daha önceki albümleri ile Türkiye’de de başarılı bir satış grafiği yakalayan sanatçının son çalışmasında 16 parça bulunuyor. Sami Yusuf, albümünün tanıtım toplantısında, "Türkiye'de ve İstanbul'da bulunuyor olmaktan büyük keyif duyuyorum. 1 Mart 2014'te sevenlerimizi İstanbul Küçükçekmece Arena'ya tüm dünyaya SELAM demek için bekliyorum" dedi.

Yeni albümünde Sezen Aksu'nun sözlerini yazdığı "GİZ" isimli parçayla birlikte beş Türkçe şarkıyı da seslendirecek olan sanatçı, bu eserleri özellikle Türk dostları için söyleyeceğini belirtti. Time dergisi tarafından İslam dünyasının en büyük rock starı olarak tanımlanan başarılı müzisyen, “İslamcı rockçı” olarak anılmasıyla ilgili olarak pop ya da rock müzik sanatçısı olarak adlandırılmak istemediğini söyleyerek, kendisini gelenekçi olarak tanımladı.

Evrensel bir dil ve müzik anlayışıyla şarkılarını söylediğini ifade eden Yusuf, basın mensuplarının, tarzına ve yeni albümüne ilişkin sorularına "Ben sufi müzik tarzı müzikleri ve klasik müzikleri seviyorum. Bu şekilde eğitim aldım. Diğerlerine de maruz kalıyoruz ama benim tarzım bunlar değil. Ne pop, ne rock yapıyorum. Selam'da, farklı bir zamana bağlı olmayan ve her zaman geçerliği olan gerçekleri anlatıyorum. Bu albüm aynı zamanda kişisel olarak da farklı anlamlar taşıyor. Arap dünyasında ve diğer yerlerde yaşanan gelişmelere karşı da bir zamana bağlı olmayan gerçekleri hatırlatmak amacındayım" şeklinde yanıt verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Sami Yusuf'un konser biletleri Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden sefamerve. com’da satışa sunuluyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT