Sanat Deliorman & Caz Kardeşleri

Sanat Deliorman & Caz Kardeşleri

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 19 Şubat 2019 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Şub 19, 2019

Caz söylemeye 2003’te, çevirmenlik okuduğu Boğaziçi Üniversitesi’nin a cappella caz korosunda başlayan Sanat Deliorman caz vokal yarışmalarında dereceler toplamış, 2010’da İKSV Caz Festivali’ne genç yetenek olarak davet edilmiştir. Özellikle güçlü sesi ve duygulu yorumuyla akıllarda kalan Deliorman, 2012’den beri Nardis başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Bodrum’un bilinen caz mekânlarında sevdiği müzik dostlarını ağırladığı “Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri” ekibiyle konserler gerçekleştirmektedir. Öte yandan, Bora Çeliker ve Eylül Biçer ile “Konuşan Gitarlar”, Janusz Szprot ile ise “Polonya’dan Sevgilerle” adlı iki özel konser projesini yürütmektedir.

Profesyonel yaşamının diğer cephesinde festival program editörü, seslendirme sanatçısı ve grafik tasarımcı olarak aktif olan Deliorman, aynı zamanda her salı akşamı Açık Radyo’da “Dünyanın Cazı” programını hazırlayıp sunmakta, konuklu programlarıyla hem yerli hem yabancı sanatçıların yeni çalışmalarını desteklemekte, bir yandan da jazzdergisi.com’da yorum yazıları yazmaktadır.

2017 yazında, Wojanów’da ikincisi düzenlenen Uluslararası New York Jazz Masters Workshop’una seçilen ve burada Aaron Goldberg, Greg Osby, Mike Moreno, Kendrick Scott ve Matt Penman gibi ustalarla çalışma şansı elde eden Deliorman, bu workshop kapsamında Wrocław’daki Vertigo Jazz Club’da sahneye çıkmıştır. Yakın zamanda ise Yunanistan ve diğer Balkan ülkelerine konser vermek için gidip gelmekte, bir yandan da Türkçe caz, tango ve pop bestelerini albümleştirme çalışmalarına devam etmektedir.

Sanat Deliorman (vo),
Uraz Kıvaner (g),
Esra Kayıkçı (b),
Mertcan Bilgin (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT