Sandra Pires

Tarihler: 16 Aralık 2009 Çarşamba ~ 17 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 17,00 TL, Öğrenci: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat Merkezi Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: (0212) 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2009 ~ Ara 17, 2009
Sandra Pires, vokal
Tuluğ Tirpan, piyano
Juan Garcia Herreros, bas
Benny Greb, davul

Sandra Pires
Doğu Timor doğumlu Sandra Pires 13 yaşında iç savaştan kaçarak ailesi ile birlikte Avustralya’ya göç etti. Henüz 15 yaşında iken Avustralya Ulusal Şarkı yarışmasında birinci oldu.

Kariyerine Frank Sinatra, Billie Holiday ve Nat King Cole`un saksafoncusu Eroll Budell`un grubunda başlayan Sandra Pires, 1998 yılında Italyanların süperstarı Eros Ramazzotti’nin dikatini çekti, Sandra`ya kendisinin en büyük hitlerinden biri olan “Adesso Tu” adlı parçanın ingilizce versiyonunu söylemesi için izin verdi. Sandra’nın yorumu ile “Here I am” chartlarda kısa sürede baş sıraya oturdu. Bu single altın plak odulune layık goruldu.

2001 yılında ilk sinema filmini –She, Me and Her- ceviren Sandra Pires, 2003 yilinda doğan kızı için “Songs for Lea” albümünü piyasaya çıkardı. Kısa bir aradan sonra “Sound of Music” müzikalindeki Maria von Trapp rolu ile Viyana “Volksoper” da büyük başarı kazanan Sandra, 2006 yilinda Portekizli koklerinden etkilenerek yazdigi sarkilardan olusan “Destino” albumunu cikardi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT