Sankt Otten (GER) / Toz ve Toz (TR) @ Peyote

Tarihler: 30 Ekim 2010 Cumartesi ~ 30 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Peyote

Nereden Alınır: Peyote

Adres: Kameriye Sok. No:4 Balıkpazarı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 43 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2010 ~ Eki 30, 2010

Sankt Otten (GER) / Toz ve Toz (TR) @ Peyote

B Yüzü farklı tarzlarda grupları İstanbul dinleyicisi ile tanıştırmaya ekim ayında da devam ediyor. Bu ayki konuk Almanya’nın en önemli ve prestijli plak şirketi olan Denovali’den, “Morgen wieder lustig” adlı son albümlerini çıkaran, Alman trip-hop, ambient ikilisi Sankt Otten.

Sankt Otten (GER)
1999’dan beri aktif olan ve şu ana kadar dört albüm çıkarmış olan ikili, 80’lerden Talk Talk, Kraftwerk, John Barry farklı kulvarlardaki tınılardan esinlendiği gibi Portishead, Bohren und der Club of Gore ve David Holmes gibi günümüz müzisyenlerine de yakın bir soundda bulunmaktalar. Elektronik öğeler yanında gitarı da müziğinden eksik etmeyen Sankt Otten, 30 Ekim’de, Peyote’de yaratacağı sinematik atmosfere sizleri de davet ediyor.
http://www.myspace.com/sanktotten

Toz ve Toz (TR)
2007 Kasım ayında kuruldu. Gitar, synthesizer, davul, mızıka, bağlama, melodika, muhtelif oyuncaklar ve tüm bunların ortak kullanım alanıyla sesler yaratan dört kişilik topluluk, kişinin içsel sayıklamalarının yanısıra gezegene, bu coğrafyadaki ortak geçmişe, bugüne ve muhtemel yarına, metod ve biçim sınırlamalarından uzak göndermelerde bulunuyor.
http://www.myspace.com/tozvetoz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT