Santana

Tarihler: 06 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2009 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: Genel Giriş: 100,00 TL - Sahne Önü: 270,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2009 ~ Tem 6, 2009
Latin Rock’ının Yıldızı Santana İstanbul’da!
Dünyada Latin-rock tarzının en büyük temsilcisi olan Carlos Santana, uzun yıllar sonra çok özel bir konser için 6 Temmuz’da İstanbul’da! Türkiye’de de en sevilen rock yıldızlarından biri olan Santana ve grubu, Latin vurmalı çalgılarının ateşini, rock müziğinin enerjisi ile birleştiren tarzı ile tanınıyor.

Neredeyse elli yıl önce, 1960’lı yıllarda San Francisco’da başlayan Santana rüzgârının etkisi, topluluğun 1969 yılında ünlü Woodstock festivalindeki konseriyle zirveye çıkmıştı. Santana, bu dönemde yayınlanan “Santana” ve “Abraxas” gibi albümleri ile dünya çapında milyonlar satan dev bir isim haline geldi. Aynı başarıyı 90’ların ortasına kadar devam ettiren Santana, 1999 yılında efsanevi “Supernatural” albümü ile rock dünyasının en önemli simalarından biri olduğunu tekrar kanıtladı. Eric Clapton, Lauryn Hill ve Dave Matthews gibi dünyaca ünlü isimlerin konuk olduğu bu albüm, bugüne kadar 10 milyonluk bir satış rakamına ulaştı ve yayınlandığı yıl “Yılın Albümü”, “Yılın Şarkısı” (Smooth) ve “En İyi Rock Performansı”nın da aralarında bulunduğu sekiz dalda Grammy ödülü kazandı. Bu başarısını 2002 yılındaki “Shaman” ve sonraki albümleriyle de perçinleyen sanatçı, verdiği birbirinden güzel konserler ile içindeki Latin ateşinden hiçbir şey kaybetmediğini gösteriyor.

Black Magic Woman, Smooth, Love of My Life, Oye Como Va ve Jingo gibi hitleri ile ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Santana’nın heyecanla beklenen konseri İKSV’nin organizasyonu ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Biletler çok yakında satışta!

- Biletler, 13 Nisan Pazartesi günü saat 10:00`da İKSD Siyah & Beyaz Lale Kart üyelerine,
15 Nisan Çarşamba günü saat 10:00`da İKSD Sarı & Kırmız Lale Kart üyelerine,
18 Nisan Cumartesi günü saat: 10:00`da genel satışa açılacaktır.
- Lale kart üyeleri için PERFORMANS başına bilet limiti 2 adettir. Diğer izleyiciler için ise bilet limiti 6 adettir.
- Etkinlik ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT