Sapan

Tarihler: 18 Temmuz 2013 Perşembe ~ 18 Temmuz 2013 Perşembe 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2013 ~ Tem 18, 2013

Sapan, uzun bir aradan sonra 2010 yılının Ocak ayında tekrar kuruldu ve çekirdek kadrosunu oluşturdu. Baykal Ada (Gitar/Vokal), Cihan Deniz (Bas) ve Hikmet Altınyıldız (Davul) üçlüsü, müziğinde melankoli ve umudu birlikte ifade ediyor. Grup, indie'ye yakın bir çizgiye sahip ve şarkılarını Türkçe, İngilizce ve Fransızca seslendiriyor.??

İstanbul’un önemli canlı müzik mekanlarından bir çoğunda, Efes Pilsen One Love ve çeşitli üniversite festivallerinde sahne almış olan Sapan, 2011 Kasım ayının 30’unda Bronx Pi Sahne’de lansmanını yaptığı EP ‘si “Gökyüzünde Yeryüzü¨ ile Türkçe repertuvarından dört şarkıyı dinleyicilerinin beğenisine sundu: Düşer Sözler, Uktem, Che ve Kontrast.????Ep’de yer alan şarkıların her biri, insanın içinde bulunduğu ve çoğunu da kendisinin yarattığı çelişkileri anlatmakta. Bu çelişkiler genel ve paralel bir ruh halini yansıtırken, konu oldukları durumlar şarkıdan şarkıya farklılık gösteriyor. "Gökyüzünde Yeryüzü", birey ve toplulukların engebeli düşünsel ve duygusal dünyalarından küçük bir iz düşümü, hayalî bir seyahat sunuyor.? Sapan, Miller Music Factory 2012 ‘de de birinciliği elde ederek büyük bir başarı sağladı. Yarışmada finale kalan şarkısı “Uktem” ile halkın ve Alp Turaç, Aylin Güngör, Elif Çağlar-Muslu, Hakan Kurşun, Hayalsu Altınordu, Mabel Matiz, Murat Beşer, Murat Uncuoğlu, Muzo Berberoğlu ve Ulaş Demiröz’den oluşan jürinin oylamaları sonucu binlerce şarkının arasından sıyrılarak birinci olmayı başardı. Hem birincilik ödülünü hem de jüri özel ödülü Miller Music Tour West’i alan Sapan, yeni kayıtlar ve konserleriyle sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Baykal Ada:? Vokal, Gitar
Hikmet Altınyıldız?: Davul
?Cihan Deniz??: Bas?

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri,bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT