Sattas ile Reggae Bahar Şenliği

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 04 Mayıs 2019 Cumartesi 04 Mayıs 2019 22:00

Yer: Sanat Performance Açıkhava Sahnesi

Ücret: Balkon VIP 1 (Masa) 2 Kişilik Bilet - 149.00 TL Sahne Önü - 99.00 TL Bar - 69.00 TL Balkon VIP 2 - - 69.00 TL Genel Giriş - 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 4, 2019
Reggae Bahar Şenliğinde Sattas, 4 Mayıs'da Sanat Performance Sahnesi'nde…

Hiphop'ın sert ritimleri Jamaika’nın pozitif titreşimlerine karşı.

Hiphop kültürünün Türkiye’de ki önemli temsilcilerinden Da Poet, Reggae Dub tınısı denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Genjah ile buluşuyor. Underground müzik kültürünün öncüleri olan reggae ve rap’in en barışçıl battle’ı pozitif hisleriyle aynı sahnede kapışıyor.

Da Poet; En son Beat Tape 2 albümünü Tektosag records üzerinden plak olarak yayınlayan ve 90BPM ve Rain Lab projelerinin dışında uzun süredir üretme halinde olan beatmaker ve MC Da Poet, Reggae’nin vuruşlarına karşı mikrofondan da yardım alarak mücadele edecek.

GenJah; Yaklaşık 10 yıldır reggae/dub selektalığı yapan Genjah. İstanbul’un tek reggae club’u olan Nayah’ın 3 yıldır resident djliğini yaptıktan sonra. 2 yıl radyobabylon’da ” rasta takin ova” programını hazırlayıp sundu. Son yıllarda yaptığı prodüksiyonlarla dikkatleri üzerine çeken Genjah; boyun kıran ritimlere cevap vermeye çalışacak.

- Etkinlik saati kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Satın aldığınız bilet ile Cuma ve Cumartesi Party Hall'de 90'largecesine ücretsiz katılabilirsiniz.- Sahne Önü, BalkonVIP 2 ve Stand alanlarında en az 2 adet veya daha fazla bilet satın alınmalıdır.- Arkadaş Paketinden yararlanmak için en az 4 ve daha fazla bilet satın alınması gerekmektedir.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bilet ile konser günü Sanat Restorant’da yapacağınız tüm harcamalarda % 10 indirm hakkınız bulunmaktadır. Söz konusu indirim konserin gerçekleşeceği Sanat Performance Açıkhava Sahnesi alanı içinde geçerli değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT