Sattas & Kökler Filizleniyor

Tarihler: 04 Ağustos 2017 Cuma ~ 04 Ağustos 2017 Cuma 04 Ağustos 2017 19:30

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2017 ~ Ağu 4, 2017
Reggae dolu bir akşamda bol sallanmalı bir konser sizleri bekliyor… Sattas ve Kökler Filizleniyor; 4 Ağustos cuma günü, Peyote Cennet Bahçesi’nde!

Sattas
2012’de Türkiye’ye kendi adını taşıyan ilk reggae albümüyle damgasını vuran Sattas; sahnede kendi parçalarının yanı sıra Lee Scratch, Gregory Isaac, Bob Marley, The Wailers ve Count Ossie gibi müzisyenlerin parçalarına da yer veriyor. İstanbul’un birçok önemli mekanında sahne alan grup; reggae, dub, ska caz, blues ve klasik rock gibi türlerin bir aradaki uyumunu dinleyiciye buram buram hissettiriyor. Montreal Caz Festivali,Sziget Muzik Festivali,Rototom Reggae Sunsplash, Ruhr Summerjam, Fildişi Sahili Abireggae Festivali,Prag Reggae, Belçika/Bruksel,Siren Reggae Fest, Rock n Coke, Efes One Love, Chill Out, Harvest Festival, Off Town gibi festivallerdeki keyifli performanslarıyla da dikkat çeken Sattas, seyirciyle kurduğu samimi etkileşim ile başarısını kanıtlıyor. Farklı disiplinlerden gelen grup üyeleriyle, renkli ve keyifli bir müzik yakalayan ve bu yıl taze taze yayınladığı EP' "Bir Ben miyim" ile hayranlarını sevindiren Sattas, bu kez Peyote Cennet Bahçesi’ne konuk oluyor.

Kökler Filizleniyor
2015 baharında Ankara’da kurulan Kökler Filizleniyor; Reggae ile türküyü,  rock ve hip-hop türlerini kol kola dinleyeceğimiz bir müzik sunuyor. Bob Marley’i Nazım Hikmet ile karşılaştıran, Tupac’i Ankara sokaklarında dolaştıran bir harmana şahit olacağınız grup; vokalde Ezhel, gitarda Onur Gürsoy, basta Deniz Özden, davulda Eren Alkan ve üflemelilerde Ezgi Pehlivan’dan oluşuyor.

Konser öncesi ve sonrası Özerbey Dub ve Reggae seçkisiyle DJ kabininde olacak.

- Kökler Filizleniyor saat 19:30'da, Sattas saat 21:15'de sahne alacaktır.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Kökler Filizleniyor saat 19:30'da, Sattas saat 21:15'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT