Seal

Tarihler: 19 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 19 Temmuz 2010 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: Oturmalı 120, 100, 80, 60 TL / Öğrenci 40 TL / Sahne Önü 200 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Harbiye Şişli Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2010 ~ Tem 19, 2010

"Killer", "Crazy" ve Grammy ödüllü "Kiss From A Rose" gibi unutulmaz hitlerinin yanı sıra Soul isimli en son albümüyle de modern R&B ve soul müziğinin en güçlü seslerinden olduğunu kanıtlayan Seal, festivalin yıldızları arasında.

1963 yılında Nijeryalı bir baba ve Brezilyalı bir anneden dünyaya gelen Seal, Londra`da yaşayan İngiliz bir ailenin yanında büyüdü. Mimarlık eğitimi aldı ve bir süre modellik yaptı. Nat King Cole`un kadife sesini anımsatan ses rengi ve şarkı söyleyiş biçimiyle dikkatleri çekip profesyonel olarak şarkı söylemeye başladı. 1990`lardan bu yana birçok uluslararası hitin sahibi olan Seal, duygusal ve dokunaklı şarkılarıyla dünya çapında milyonlarca hayran kazandı ve eleştirmenler tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT