Sebastian

Tarihler: 16 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 16 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 29,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2009 ~ May 16, 2009
Otto Proudly Presents…
Ed Banger’in en önde gelen isimlerinden Sebastian 16 Mayis’ta Istanbul’da!

Kavramsal prodüksiyon anlayışı ve yaratıcı ses tasarımı ile genç yaşına rağmen günümüz Fransız elektronik dans müziği sahnesinin en saygın prodüktörleri arasında gösterilen SebastiAn, 16 Mayıs 2009, Cumartesi gecesi Otto Santral sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor. Rock müziğin kendine has metalik ses bozunumlarını, tescilli Ed Banger tınısına uyarlayan Sebastian’ın Otto dinleyicilerine özel DJ Seti’ni kaçırmak istemeyenler için kapılar 23.00’de açılıyor. Gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.

SebastiAn Hakkında:
http://www.myspace.com/0sebastian0
Mr.Oizo, Justice, Sebastien Tellier, Kavinsky, DJ Mehdi, Busy P ve Uffie gibi birçok sanatçıya evsahipliği yapan Paris merkezli, Ed Banger plak şirketinden yayımlanan ‘Smoking Kills’ ve ‘H.A.L’ ile çıkışını gerçekleştirdikten sonra, ‘Ross Ross Ross’ ile Fransa sınırlarını aşan SebastiAn, yeni dalga electro akımının sıra dışı örneklerinden biri olarak, tüm Avrupa’da hayranlıkla karşılandı. Özellikle ‘Walkman’, daha önce yine Otto sahnesinde keyifle izlediğimiz; Erol Alkan ve Kavinsky dahil olmak üzere, bu sahnenin onlarca sanatçısı tarafından defalarca çalındıktan sonra re-edit versiyonu ile Daft Punk dahil olmak üzere, tüm dikkatleri üzerine çekti. 2005 yılına damgasını vuran ‘Human After All’ remixi ile dünya çapında ün kazanan SebastiAn, daha sonra tek bir albümde toplayacağı ve aralarında Daft Punk, Kelis, Klaxons, Editors,The Rapture, Annie, Mylo, Bloc Party, The Kills ve Sebastien Tellier gibi birçok farklı sahnenin sanatçısını içeren, onyedi adet remix çalışması için kolları sıvadı. Tüm bunlar olup biterken, Kavinsky’nin Testarossa Autodrive parçasının ‘Overdrive’ versiyonu ile Grand Theft Auto 4 bilgisayar oyunun tema şarkısı olurken, Rage Against The Machine’in rock marşı, ‘Killing In The Name Of’ u kendine has sesleriyle tekrar yorumlayarak, dans pistlerini gerçek anlamda yıkıma uğrattı. Bitmek bilmeyen tur programı ile dünyanın hemen hemen tüm hip festival ve mekanlarını turladığı 2007 yılının ardından, ‘Motor/Army’ ile muhteşem bir geri dönüş yapan SebastiAn, distorizasyon çılgınlığını, alışılageldik şekilde kulak tırmalamaksızın, dolgun sesleriyle doruk noktasına ulaştırırken, son dönemde ilgi gören, electro ve indie-dance’in çıtasını da bir adım daha yukarı taşımış oldu. 2008 yılının Ağustos ayında piyasaya çıkan ‘Remixes’ albümüyle yayınladığı on yedi remix çalışması ile birçok dünya radyosunun listelerinde üst sıralarda yer edinen SebastiAn, albümde yer verdiklerinin haricinde The Who, Cut Copy, Scenario Rock, Fields, Play Paul ve Uffy için gerçekleştirdiği remix çalışmaları ise çeşitli albüm ve EP’lerde yer aldı.

Ed Banger’dan Modular’a, Domino Records’dan Global Underground’a, Virgin’den Universal Music’e, birçok prestijli plak şirketinden yayınlanan parçalarının yanısıra, Quentin Dupieux- Mr.Oizo- imzalı ‘Steak’ filminin soundtrack albümünü derlerken . filmde hatırı sayılır bir perfromansla, önemli rollerden birini başarı ile oynayan SebastiAn, çok yönlü bir sanatçı olduğunu bir kere daha kanıtladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT