Şebnem Ferah

Tarihler: 03 Aralık 2011 Cumartesi ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bostancı Gösteri Merkezi

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

Şebnem Ferah’la Vodafone FreeZone Konserleri Başlıyor!

Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin ve Eskişehirli rock severlere bir haberimiz var! Vodafone FreeZone, Türk Rock müziğinin kraliçesi Şebnem Ferah'ı, onbinlerce hayranıyla buluşturuyor!

Müzik hayatına 1988 yılında kurduğu Volvox gurubu ile başlayan Şebnem Ferah, 1996 yılında çıkardığı ilk solo albümü olan “Kadın”ı dinleyiciye sundu. Bu albümü sırasıyla Artık Kısa Cümleler Kuruyorum (1999), Perdeler (2001), Kelimeler Yetse (2003), Can Kırıkları (2005), Benim Adım Orman (2009) albümleri takip etti. Çıkardığı albümlerin yanı sıra aldığı ödüllerle de adından sıkça söz ettiren Ferah, en iyi kadın sanatçı, en iyi konser, en iyi klip, en iyi albüm ödüllerinin de sahibi..

Ve Şebnem Ferah, 3 Aralık 2011 Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde sizlerle buluşuyor. Hayko Cepkin’in de sahne alacağı bu unutulmayacak performansı kaçırmayın.

Vodafone FreeZone'lu Şebnem Ferah hayranlarına ise bir sürpriz daha!

Vodafone FreeZone, Şebnem Ferah'ı dinlemek isteyen gençlere konser biletleri hediye ediyor. Nasıl mı? Vodafone FreeZone'luysanız ve kampanya şartlarını karşılıyorsanız, hediye biletlerinizi yetkili Vodafone Cep Merkezlerinden teslim alabilirsiniz.

Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa!

- Etkinlik mekanına fotoğraf makinası, video ve herhangi bir kayıt cihazı alınmayacaktır.
- Kapı Açılış 18:30
- Hayko Cepkin 20:00 Şebnem Ferah 21:30
- Yerler Numarasız oturmalı ve Ayaktadır. Tribünde yer alan C Blok’a seyirci alınmayacaktır.< br>- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT