Seçkin Guest Star Simge

Tarihler: 20 Mart 2019 Çarşamba ~ 20 Mart 2019 Çarşamba 20 Mart 2019 22:00

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: Genel Giriş - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2019 ~ Mar 20, 2019
Yıllardır sahnelerden tanıdığımız pek çok ünlü ismin vazgeçilmez makyaj artisti olan Seçkin Sunguç, bu kez kendisi sahne alacak! Yakın dönemde çıkardığı şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Seçkin Sunguç, bu kez de kulisi sahneye taşıyarak eğlenceli şarkılardan oluşan repertuarı ile 20 Mart Çarşamba gecesi Okan Bayülgen ‘in sahibi olduğu İstanbul Dada Club sahnesinde unutulmaz anlar yaşatacak.

KULİS, SAHNEYE TAŞINIYOR!

Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Sibel Can, Hande Ataizi, Nil Karaibrahimgil, Simge, Seda Sayan, Huysuz Virjin, Göksel, İrem Derici, Aleyna Tilki... Hepsinin ortak noktaları, Seçkin Sunguç kulisinden geçmiş olmaları. Daha pek çok ünlü ismin vazgeçilmez makyaj artisti olan Seçkin Sunguç, yakın dönemde çıkardığı şarkılarıyla da büyük beğeni topladı. Müzikal yeteneğini bir sahne şovuyla birleştirme kararı alan Seçkin Sunguç, ünlülerle yaşadığı sahne arkası anılarını anlatacağı, eğlenceli şarkılardan oluşan repertuarı ve ünlü konuklarıyla uzun süre konuşulacak bir şova imza atacak. 

“Yokuş” ve “Yalnızlık Kader Değil” şarkılarıyla kendinden söz ettiren Seçkin Sunguç, 20 Mart Çarşamba gecesi Okan Bayülgen ‘in sahibi olduğu İstanbul Dada Club sahnesinde unutulmaz anlar yaşatacak. 

Şovun ilk starı Simge! 

Orkestrası ve repertuarı ile özel bir şova imza atacak olan Seçkin Sunguç’un 20 Mart Çarşamba gecesi İstanbul Dada Club sahnesindeki ilk konuğu Mış Mış, Üzülmedin Mi? , Prens & Prenses , Yankı, Ben Bazen, Öpücem gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Simge olacak. 

Yılların dostluğunu sahneye taşıyıp interaktif bir şova imza atacak ikilinin sahne alacağı ve bir çok ünlü ismin seyirci olarak katılacağı şov, İstanbul gecelerinde büyük yankı uyandıracağa benziyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Konser başlama saati : 00:00- Numarasız oturma düzeni vardır. Masalar 4 ve 6 kişiliktir. - Biletinizi aldıktan sonra, masa duzenlerinin yapilabilmesi icin (0212) 803 76 11 numarali telefonu arayıp rezervasyon yapmanız gereklidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT