Seda Yiyin

Tarihler: 13 Eylül 2019 Cuma ~ 13 Eylül 2019 Cuma 13 Eylül 2019 20:30

Yer: Elite World Asia

Ücret: - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2019 ~ Eyl 13, 2019
Seda Yiyin, 13 Eylül akşamı Elite World Asia'da sizlerle.

"Müziğin kalbi, Elite World Asia Hotel’de atıyor.

Canlı müzik performansları ve gün batımı seyri eşliğinde, havuz başında ritme ve eğlenceye doymak için Elite World Asia Hotel’de buluşalım.
13 Eylül’de muhteşem bir canlı müzik performansı sergileyecek olan Seda Yiyin, internet projesi ile tanınmış ve çok sevilen şarkıların akustik coverlarını kliplendirmiştir.

12 Nisan 1995 doğumlu Seda Yiyin, müzik hayatına daha küçük yaşlarda keman çalarak başladı. Lisede, TRT Istanbul Radyosunun düzenlemiş olduğu yarışmada 1. olarak TRT Çok Sesli Gençlik Korosu'na girmeye hak kazandı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Keman Anasanat Dalı'na girmeye hak kazandı. 2014 yılında O ses Türkiye adlı Tv yarışmasına katıldı ve birçok rakibini eleyerek Çeyrek Finale kadar yükseldi. Tarık Sezer, Mazhar Alanson, Özkan Uğur gibi isimlerle çalıştı. Bu süreçte sürekli sahneler almaya başlayan Seda Yiyin, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Yarı zamanlı Müzikal bölümünde okumaya başladı. 2017'de Marmara Üniversitesi Keman bölümünden mezun oldu. Okul hayatı ve sahne hayatını yıllarca bir arada yürüttü ve mezun olduktan sonra daha aktif bir şekilde sahnelerine devam etti. 2019 yılındaYoutube projesine başladı ve çok sevilen şarkıların Akustik Cover'larını kliplendirdi. Halen sahnelerine ve Youtube projesine aktif bir şekilde devam eden Seda Yiyin, single hazırlıkları yapma aşamasındadır."

- Biletlere 1 adet yerli ikram dahildir.- Masa düzeni yoktur. Bistro masalar bulunmaktadır. - Etkinliğe dair bilgi ve rezervasyonlarınız için 0216 458 90 19 veya 0534 597 48 50 numaralı telefonlardan otel ile iletişime geçiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT