Şehnaz Sam Çiçek Bar’da!

Tarihler: 01 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 01 Temmuz 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu sok. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2009 ~ Tem 1, 2009
Şehnaz Sam Çiçek Bar’da!
24 yıldır; dostluk, huzur ve kalite arayanların buluşma noktası olan Çiçek Bar, Haziran ayında başlattığı “Çiçek’li Çarşambalar” da Şehnaz Sam’ı ağırlıyor.

Yaz boyunca her ayın ilk Çarşamba akşamı Çiçek Bar’ da sahne alan Şehnaz Sam; 01 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22:00’ de’ sevenleriyle ikinci kez buluşuyor. Klasikleşmiş yerli - yabancı şarkılardan oluşan repertuarıyla ve sıcacık sahne performansıyla, büyük ilgi gören Şehnaz Sam’ a “Çiçek’li Çarşambalar” da Tayfun Balarısı (Piyano ve Geri Vokal) ve Hakan Cumhur (Gitar) eşlik ediyor.

Leman Sam’ın büyük kızı ve Türkiye’nin ilk kadın davulcularından olan Şehnaz Sam; müzik yaşamına 1990 yılında başladı. Söz yazarı kimliğiyle de ön plana çıkan sanatçının; 2008 yılı Aralık ayında çıkardığı ilk albümü “Aşka Düşer” de yer alan 5 parçasının söz ve müziği kendisine ait. Cazdan türküye kadar birçok farklı tarzın yer alacağı bu müzik ziyafetiyle Çiçek Bar; 01 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22:00’ de bir kez daha çiçek açacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT