ŞehreKüstü

ŞehreKüstü

Tarihler: 24 Eylül 2017 Pazar ~ 24 Eylül 2017 Pazar 24 Eylül 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2017 ~ Eyl 24, 2017
Başarılı grup Şehreküstü, Mask Live sahnesinde...

2007 yılında Töre Çalışkan’ın müziğe olan ilgisi doğrultusunda Bursa'dan yakın arkadaşı ile Şehreküstünün temelleri atıldı.

2012 yılında Bursadan İstanbul'a taşındıktan sonra, çok büyük bir arayışa gerek kalmadan, Serdar Can ile tanışıldı. Onun vokal anlayışı, ses tonu, söz yazarlığı ve ekibin çeşitli denemelerinden sonra, Şehreküstünün bugünkü tarzı da oturmuş olacaktı.

2013'e girildiğinde, bir müzik yarışması için kadroda çeşitli değişikliklere gidildi. İşleri artık ciddileştirmek isteyen ekip, yeni bir isim, yeni bir tarz ve yeni kayıtlar peşine düşme kararı aldı. Grup Şehreküstü adını aldı ve kendini çeşitli yarışmalarda ve kayıtlarda denemelere başladı.

Kısa zaman içerisinde gelen ayrılıklar ile boş kalan davulcu kontenjanını Onur Şahin kaptı, halen aktif olarak Şehreküstünün davulcusu olarak ana kadroda yerini almakta, davulları üslenmesinin yanında söz yazarlığı ve düzenleme anlamında da grubu şekillendiren isimler arasında devam etmektedir. 

Grup bu süre içerisinde internet ortamında birçok tekli kaydederek kendisini ve dinleyicilerini taze tutmaya çalıştı.
Bass gitarist açığını uzun bir süre dolduramayan Şehreküstü, çeşitli müzisyenlerle geçici olarak çalıştıktan, sahne aldıktan sonra kadrosuna Önder Bayrak’ı dahil etti.

B!P akustik programına özel hazırlanan “Şeytanlarım” şarkısı, grubun albüm öncesi son beste çalışmasıdır. Aynı dönemde grup “Dudağımdaki Tat” isimli E.P albümünün hazırlıklarına başladı. 2016 yılında tüm kayıtlar alındı ve 2016’nın son düzlüğünde albüm Balyoz Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda, Gel dokun isimli parçası ise Netd müzik ile görüntülü olarak yayımlandı. Şehreküstü grubuna klavyesiyle, performans ve kayıtlarda Korhan Şengör eşlik etmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Kapı açılışı belirtilen saatten 1 saat öncedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT