Şelale Şehnaz Sam

Şelale Şehnaz Sam

Tarihler: 27 Kasım 2017 Pazartesi ~ 27 Kasım 2017 Pazartesi 22:00

Yer: Le Baron by Süreyya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2017 ~ Kas 27, 2017

Şelale Şehnaz Sam, her Çarşamba Zorlu Center’da bar, lounge ve restoran olarak hizmet veren ‘Le Baron by Süreyya’’ da sahne alıyor. Şelale Şehnaz Sam orkestrası ile her Çarşamba saat 22.00 de muhteşem bir müzik dinletisi sunarak müzikseverlere mükemmel bir gece yaşatıyor.

Erken yaşlarda müziğe davul çalarak başlayan Şelale Şehnaz Sam, solist olarak yoluna devam etti. Çoğunluğu kendi şarkılarından oluşan "Aşka düşer" ve "Söylenecek birşeyler var" adlı albümlerini çıkarttı. Sahne performanslarında 7 dilde ve değişik türlerde şarkı söylemekte ve kendi parçalarına da yer vermektedir.

Zorlu Center Le Baron by Süreyya’ da Çarşamba gecelerinde yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir. Le Baron by Süreyya rezervasyon için 0212 353 66 61 no’lu telefondan iletişim sağlanıyor. İlave olarak / Le Baron Istanbul facebook hesabı, / lebaronistanbul instagram hesaplarından sosyal medyada takip edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT