Selami Şahin Eskimeyen Şarkılar

Tarihler: 29 Eylül 2019 Pazar ~ 29 Eylül 2019 Pazar 29 Eylül 2019 21:00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: Protokol - 200.00 TL 1. Kategori - 160.00 TL 2. Kategori - 120.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 75.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kahramanlar Kapısı, Kültürpark Fuar Alanı Merkez İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2019 ~ Eyl 29, 2019
Duayen sanatçı Selami Şahin’in büyük sahne şovlarıyla süslenen teatral konseri Eskimeyen Şarkılar, yaz turnesi kapsamında İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde sizlerle!

Önceki gösterimleri büyük etki yaratan, dans ve ışık şovlarıyla benzersiz bir atmosfer sunan Eskimeyen Şarkılar konseri Ege ve Akdeniz’de müzikseverlerle buluşuyor.  Sunuculuğunu ünlü oyuncu Cenk Tunalı’nın üstlendiği gecede Türkiye’nin son 50 yılıyla Selami Şahin’in kariyerindeki kesişim noktaları seyircilere esprili bir dille aktarılıyor. Başarılı koreograf Gökmen Kasabalı’nın özel olarak hazırladığı danslar ise seyircilere bir görsel şölen yaratıyor.

Eskimeyen Şarkılar 29 Eylül saat 21.00’te , İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde sizlerle buluşmayı bekliyor.

ESKİMEYEN ŞARKILAR

Eskimeyen Şarkılar konserinde Türkiye’nin geçirdiği son 50 yılın metinsel anlatımı, Selami Şahin şarkılarının bu dönemlerde halkın gönlünde nasıl bir yer edindiğinin ifadesiyle zenginleşmektedir. Bu minvalde, konser 5 farklı bölümden oluşmaktadır. Her bir 10 yılın belirlenen sunucu tarafından seyircilere hikayelerle aktarılması, ve ardından Selami Şahin’in o dönemlerde yazdığı şarkıları söylemesi ile anılarını paylaşması genel seyir olarak belirlenmiştir. Bu beş farklı bölüm, dönemlerle ilişkilenen kostüm, ışık ve ekran tasarımlarıyla desteklenmektedir. Böylece seyircilere görsel bir şölen de vadedilmektedir.

İlki Aralık 2017’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde; ikincisi Eylül 2018’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda, üçüncüsü Mart 2019’da yine Bostancı Gösteri Merkezinde, dördüncüsü ise Bursa Merinos Atatürk KKM’de olmak üzere dört Eskimeyen Şarkılar konseri düzenlenmiştir. Dört etkinliğin de biletleri tamamen tükenmiş olup yaklaşık 13.000 müzikseverle buluşulmuştur. Bu etkinliklerde Şahin’in sahnesine Nil Burak, Işıl Yücesoy, Ece Seçkin ve Lider Şahin gibi birçok isim konuk olurken; sunuculuğunu ise Erkan Kolçak Köstendil, Yosi Mizrahi, Bay J ve Cenk Tunalı üstlenmiştir. Basın ve kamuoyunda yüzlerce olumlu geri dönüş alan Eskimeyen Şarkılar, 2019 yaz sezonunda güçlü bir turneyle seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT